Op bezoek bij van der Lee Seafish

Vorige week zijn wij uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek bij van der Lee Seafish op Urk. Een grote speler op het gebied van visverwerking en distributie van vis. Sinds 2017 maakt van der Lee Seafish succesvol gebruik van meerdere door skrepr ontwikkelde softwareapplicaties. O.a. van ons tijdregistratiesysteem en een op maat ontwikkeld ERP systeem met diverse koppelingen. Willem van der Lee heeft ons gedurende de rondleiding inzicht gegeven in verschillende bedrijfsprocessen en de noodzaak toegelicht van storingsmeldingen waarvoor skrepr o.a. de PLC’s heeft geprogrammeerd. Wij hebben met eigen ogen kunnen zien waar onze software aan bijdraagt. Gaaf samen te mogen werken met dit ultramoderne bedrijf op Urk!

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van procesautomatisering? Neem contact op via jozef@skrepr.com

Related Articles

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *