Skrepr aanwezig op seminar over aanmeldbeleid

Vorige week was skrepr vertegenwoordigt bij een seminar over het aanmeldbeleid voor het primair en voortgezet onderwijs, georganiseerd door Van Doorne.

Ieder jaar hebben scholen en schoolbesturen te maken met de vraag hoe zij omgaan met de grote instroom (primair onderwijs) en doorstroom (primair onderwijs naar voortgezet onderwijs) van leerlingen. De daaruit voortvloeiende praktische, bestuurlijke en juridische vragen zijn tijdens deze seminar uitgebreid aan bod gekomen.

De voorzitter CvB van Lucas Onderwijs, waar skrepr al een aantal jaar mee samenwerkt, en Emeritus hoogleraar Onderwijsrecht hielden plenaire bijdrages vanuit een bestuurlijke en juridische invalshoek. Daarnaast verzorgden specialisten van Van Doorne afzonderlijke workshops over de juridische inrichting van aanmeldbeleid in het primair en voortgezet onderwijs.

Gedurende de seminar was er ruimschoots gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en onderling ervaringen te delen. Voor skrepr was dit een mooie kans om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom het aanmeldbeleid en hoe we hier op in kunnen spelen middels onze eigen software (Loting & Matching Systeem), die voor een aantal grote steden hier een grote rol in speelt.

Meer weten over LMS? Neem contact op via jozef@skrepr.com

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *