Thuiswerken & Continuïteit

Technische ontwikkeling gaat razend snel, maar in vergelijking met de ontwikkeling van het COVID-19 virus is alles ineens relatief. Skrepr begrijpt dat voor u als klant continuïteit het belangrijkste is op dit moment. Hierdoor hebben wij de keuze gemaakt om alle werknemers op te delen in verschillende groepen. Groepen die we ingedeeld hebben om continuïteit voor u te waarborgen. Veelal zullen onze medewerkers vanuit huis werken en zetten we techniek in om communicatie met u en de medewerkers onderling in stand te houden. 

Een online bedrijf als skrepr inrichten voor thuiswerken is makkelijker dan in andere bedrijfsvoeringen. Skrepr is van mening dat in deze onrustige tijden alle vragen even belangrijk zijn. Daarom zetten we voor al onze klanten het noodnummer open. Verandert buiten kantooruren onverwacht uw situatie, denken we graag met u mee en blijven we 24/7 voor u bereikbaar.

We willen eenieder die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt, of dat nu thuis is of op het werk, een hart onder de riem steken. We staan samen voor deze uitdaging en samen maken we het verschil. Het welzijn van onze klanten en collega’s staat centraal bij elke voorzorgmaatregel die wij treffen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. 

Hoe gaat u om met het Corona/ COVID-19 virus? Heeft u vragen of kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact op met jozef@skrepr.com

Pas goed op uzelf en op elkaar.

Related Articles