Loten & Matching Systeem (LMS)

Voor veel gemeenten is het elk jaar ingewikkeld om de beschikbare capaciteit van het onderwijs op de meest optimale manier te vullen. Vaak is er een scheefgroei tussen vraag en aanbod, en hierop inspelen door de verschillende besturen is door de vele variabelen vaak lastig. Sinds een aantal jaar helpt skrepr onder andere gemeente Den Haag en gemeente Amsterdam met deze problematiek. Door middel van proefmatches, analyses en advisering zorgen wij in goed overleg met de verschillende besturen er voor dat ons algoritme zo goed mogelijk voorzien wordt van informatie. Het is elk jaar een uitdaging om het optimale resultaat te bereiken, maar door de ervaring die we de afgelopen jaren opgedaan hebben kunnen we onze klanten van solide advies voorzien. Ook dit jaar hebben we verschillende trajecten met succes afgerond.

Meer weten over LMS? Neem dan contact op met jozef@skrepr.com

Related Articles