7 redenen waarom jij wil overstappen naar maatwerk software

Waarom overstappen naar maatwerk software

Werkt jouw bedrijf nog met (te veel) verschillende software systemen? Is de software foutgevoelig en complex? Denk jij erover om over te stappen naar software op maat?

Maatwerk software kan voor allerlei soorten ondernemingen worden ingezet. Of je nu bij een start-up, scale-up of voor een corporate organisatie werkt. Twijfel jij nog om te kiezen voor maatwerk software? Hieronder worden 7 redenen genoemd waarom maatwerk software geschikt is voor jouw bedrijf of onderneming.

7 redenen om te kiezen voor maatwerk software

 1. Er hoeven geen extra pakketten te worden aangeschaft
  Er wordt één slimme software ontwikkeld waardoor het aanschaffen van extra pakketten verleden tijd is.
 2. Software op maat speelt in op de kansen en mogelijkheden binnen het bedrijf. De software wordt specifiek naar jouw wensen gebouwd, wat weer perfect aansluit op de bestaande bedrijfsprocessen.
 3. Het behalen van winstdoeleinden wordt makkelijker Snellere processen zorgen voor betere resultaten.
 4. Het is veiliger
  Een standaard software moet altijd aangepast worden zodat het up-to-date bloijft. Het voldoet vaak niet aan de gestelde eisen en het werkt niet gebruiksvriendelijk. Software op maat past zichzelf aan op de bedrijfsvoering. Dit zorgt ervoor dat het veiliger en minder foutgevoelig is dan standaard software.
 5. Maatwerk software is tijd en geld besparend
  Investeren in dure servers is verleden tijd. Alle software wordt direct overgezet in de cloud. Met maatwerk software kan je dus altijd en overal, offline en online in het systeem werken.
 6. Het systeem blijft zichzelf ontwikkelen
  Programmeertalen en technieken die nu nieuw en innovatief zijn, kunnen binnen een korte tijd achterhaald zijn. Maatwerk software groeit automatisch mee met elke uitbreiding of nieuwe ontwikkeling binnen het bedrijf. Het is belangrijk om een goede basis te hebben. Vanuit deze basis kan de software zichzelf steeds weer blijven ontwikkelen.
 7. Jouw software is uniek!
  De naam zegt het eigenlijk al: software op maat. Je ontvangt een eigen, unieke software passend bij het bedrijf.

Waarom overstappen naar maatwerk software?

Software moet zich aanpassen naar de gebruikers, niet andersom!

Sinds 2008 heeft skrepr_ ruim 200 bedrijven geholpen met het ontwikkelen van geweldige software. Wil jij ook software op maat? Praat vandaag nog met één van onze experts

Related Articles

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *