Case Study

ECMR Recycling Management System

Klant
European Cleaning Machines Recycling (ECMR)
Industrie
Recycling
Goals
Automatiseren van de circulaire recycling processen. Stroomlijnen van samenwerking tussen producenten, distributeurs en eindgebruikers voor een duurzame wereld.

Products used

Symfony Framework

The leading PHP framework to create websites and web applications. Built on top of the Symfony Components.

Inzicht in recycle goederenstroom_

ECMR is zeer uitgebreide software die medewerkers, relaties, partners en transporteurs van Van der Reest Machines ondersteunt bij hun processen. Het pakket vervangt diverse applicaties en bevat alle functionaliteiten in een SaaS-applicatie. De tool maakt onderdeel uit van de dagelijkse werkzaamheden en is onmisbaar geworden. De belangrijkste functionaliteit is het registreren van de stroom van recycle innames en het afgeven van Europees geaccepteerde certificaten.

Klaar voor groei_

Skrepr heeft na advies bestaande applicaties samengevoegd en compleet vervangen door één nieuwe SaaS-applicatie. De applicatie is ontwikkeld middels het standaard continuous delivery platform van skrepr, hiermee kan een snelle time-to-market gerealiseerd worden. Uitbreidingen aan het systeem kunnen door de modulaire aanpak gemakkelijk worden uitgerold.

ERP software die niet alleen snel is maar ook slim_

De ERP applicatie van ECMR zorgt ervoor dat de gebruikers snel kunnen werken. Het systeem is heel pragmatisch ingericht waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is.

Slimme software_

ECMR kiest Skrepr voor het ontwikkelen van slimme maatwerk software gebaseerd op SaaS technieken. Ook geinteresseerd?

Kies ook voor skrepr