Case Study

Sollicitatie & Selectie systeem voor universiteiten

Klant
Huisartsopleiding Nederland
Industrie
Educatie & Zorg
Goals
Online sollicitatie en selectie procedure automatiseren en stroomlijnen.

Products used

Symfony Framework

The leading PHP framework to create websites and web applications. Built on top of the Symfony Components.

Online sollicitatieprocedure, 100% maatwerk_

Skrepr ontwikkeld en onderhoudt sinds 2014 het online sollicitatie systeem van Huisartsopleiding Nederland. Het platform is compleet op maat ontwikkeld en specifiek naar wensen van de opdrachtgever. Wij verbeteren en optimaliseren, met trots, de sollicitatie- en selectieprocedures voor 12 universiteiten. Dit resulteert in een online sollicitatie systeem voor huisartsen in spe waar al meer dan honderden kandidaten succesvol aangenomen zijn.

Voorkeuren van universiteiten opgeven_

Een arts in opleiding (Aios) kan de opleiding tot huisarts volgen bij 13 universiteiten. Doordat een Aios bij het solliciteren direct meerdere voorkeuren op geeft maakt hij een grotere kans van plaatsing. Huisartsopleiding Nederland plaatst sollicitanten die succesvol door de selectieprocedure komen met behulp van het algoritme Random Serial Dictatorship.

Dynamisch sollicitatie formulier_

De juiste vragen stellen aan de kandidaten, bij vele honderden sollicitanten is dit een enorme uitdaging. Door slim gebruik te maken van een dynamisch sollicitatie formulier kreeg skrepr dit voor elkaar. Beheerders kunnen via een formulier designer gemakkelijk het formulier wijzigen. Vragen die pas actief worden bij een bepaald antwoord alles is mogelijk.

Koppelingen & controles zorgen voor juiste data_

Het systeem is zo slim gebouwd dat het automatisch controles doet op ontvangen sollicitaties, ook al voordat deze ingevuld zijn. Dit resulteert in correcte en geverifieerde data. Dit wordt mogelijk gemaakt door koppelingen met bijvoorbeeld het BIG-register welke vooraf al controleert of een sollicitant wel het juiste basisberoep heeft. Doordat er regels aan het sollicitatieproces zijn verbonden checkt het zelflerende systeem ook op frauduleuze sollicitaties.

Meer projecten

Voor Oliehandel Klaas de Boer een business scan gedaan met als doel bedrijfsprocessen optimaliseren.

ECMR is zeer uitgebreide software die medewerkers, relaties, partners en transporteurs van Van der Reest Machines ondersteunt bij hun processen.

Tien duizenden kinderen plaatsen op scholen binnen voortgezet onderwijs voor de gemeente Amsterdam met Loting & Matching Systeem

Begin van met skrepr aan jouw toekomst

Neem contact op