Slimme Planning Portal

Geef jouw klanten en leveranciers 24/7 inzicht in de juiste planning. Relaties hebben zelf toegang tot hun planning en inzichten in mijlpalen en levertijden, allemaal overzichtelijk in een Planning Portal.

Wat is een Planning Portal?

Een planningportal is een online platform dat wordt gebruikt om planningen en roosters te beheren en te delen. Het biedt gebruikers een centrale locatie waar ze toegang hebben tot actuele planningen, dienstroosters en andere relevante planninggerelateerde informatie.

Een planningportal wordt vaak gebruikt in diverse sectoren en industrieën waar planning een cruciale rol speelt, zoals de gezondheidszorg, horeca, detailhandel, transport en logistiek, en de dienstensector. Het stelt organisaties in staat om planningen efficiënt te beheren, medewerkers op de hoogte te houden en samenwerking te bevorderen, wat leidt tot een effectieve en gestroomlijnde operatie.

Waar wordt een Planning Portaal gebruikt?

Een planning portaal wordt vaak gebruikt in diverse sectoren en industrieën waar planning een cruciale rol speelt, zoals de gezondheidszorg, horeca, detailhandel, transport en logistiek, en de dienstensector. Het stelt organisaties in staat om planningen efficiënt te beheren, medewerkers op de hoogte te houden en samenwerking te bevorderen, wat leidt tot een effectieve en gestroomlijnde operatie.

Haal het meeste
uit je planning

Hiervoor kies jij voor een Planning Portal van Skrepr

Kies voor een Planning Portal van Skrepr, daar kun je op rekenen!

In controle
In controle

Naast dat je zelf in controle bent over je planning, zijn jouw relaties ook altijd op de hoogte. Voorkom vertraging door zelf aan het roer te staan.

Boost productiviteit
Boost productiviteit

Zorg met een juiste planning voor een boost in productiviteit. Minder lagging resources en hogere productiviteit voor al jouw projecten.

Seamless integraties
Seamless integraties

Door de maatwerkmogelijkheden en -specialiteiten van Skrepr koppelen wij al jouw software voor een naadloze integratie.

De voordelen van een Slimme Planning Portal

  • Planningsoverzicht: Het portal geeft een overzicht van de geplande activiteiten, taken of diensten. Gebruikers kunnen zien wie verantwoordelijk is voor welke taak of dienst en op welk tijdstip.
  • Roosterbeheer: Het portal stelt beheerders in staat om planningen en roosters te maken, bewerken en beheren. Ze kunnen diensten toewijzen aan medewerkers, werktijden instellen, vakanties en afwezigheden bijhouden, en wijzigingen in de planning doorvoeren.
  • Medewerkersinformatie: Het portal kan informatie bevatten over de medewerkers, zoals contactgegevens, beschikbaarheid en competenties. Dit helpt bij het maken van een geoptimaliseerde planning door rekening te houden met de beschikbaarheid en vaardigheden van medewerkers.
  • Communicatie en meldingen: Het portal kan communicatiefuncties bieden, zoals het versturen van berichten en meldingen naar medewerkers om hen op de hoogte te stellen van wijzigingen in de planning, belangrijke updates of herinneringen.
  • Toegangscontrole: Het portal kan verschillende toegangsrechten en beveiligingsniveaus bieden, zodat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de planninggegevens. Dit zorgt voor de privacy en vertrouwelijkheid van de informatie.
  • Integraties: Een planningportal kan integraties bieden met andere systemen, zoals HR-systemen of tijdregistratiesoftware, om de uitwisseling van gegevens te vergemakkelijken en de nauwkeurigheid van de planning te verbeteren.

Veel redenen om voor Skrepr te kiezen

Deze organisaties gingen je al voor in hun keuze voor Skrepr

Platforms & Portals bij Skrepr

Ontdek hoe Skrepr jouw organisatie kan helpen bij het creëren van slimmere, efficiëntere en meer geïntegreerde workflows

Platforms & Portals zijn essentieel voor elke moderne organisatie die succesvol wil zijn in de digitale online wereld. Ze bieden een geïntegreerde en gestroomlijnde oplossing voor complexe bedrijfsprocessen, waardoor je efficiënter kunt werken en sneller kunt reageren op veranderingen in de markt. 

Bij Skrepr begrijpen we de waarde van platforms en portals en helpen we organisaties bij het implementeren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Over skrepr

Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor het beheren van je supply chain, het stroomlijnen van je HR-processen of het verbeteren van je klantenservice, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met Skrepr en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een geïntegreerd en gestroomlijnd bedrijfsproces dat je organisatie naar het volgende niveau zal tillen.

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.