Voorraad beheer

Voor veel organisaties is het optimaliseren van goederenstromen essentieel om klanten tijdig te kunnen leveren en om aan productieplanning te kunnen doen.
In- en uitslaan, productie en je geproduceerde voorraad en grondstoffen bijhouden doe je in een voorraadbeheersysteem.
Skrepr heeft ervaring in fresh en frozen, productie, industrie en (groot)handel.

Wat zijn Platforms & Portals

Ontdek hoe Skrepr jouw organisatie kan helpen bij het creëren van slimmere, efficiëntere en meer geïntegreerde workflows.

Platforms & Portals zijn essentieel voor elke moderne organisatie die succesvol wil zijn in de digitale online wereld. Ze bieden een geïntegreerde en gestroomlijnde oplossing voor complexe bedrijfsprocessen, waardoor je efficiënter kunt werken en sneller kunt reageren op veranderingen in de markt.

Bij Skrepr begrijpen we de waarde van platforms en portals en helpen we organisaties bij het implementeren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor het beheren van je supply chain, het stroomlijnen van je HR-processen of het verbeteren van je klantenservice, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met Skrepr en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een geïntegreerd en gestroomlijnd bedrijfsproces dat je organisatie naar het volgende niveau zal tillen.

Samenwerken aan jullie succes

Onze services

We ontwikkelen slimme oplossingen voor bedrijfskritische processen en complexe problemen met de beste ontwikkelaars. Dit doen we met een developmentteam dat is afgestemd op jouw vraagstuk. Een team bestaat uit één aanspreekpunt, de projectmanager, met een flexibele skillset aan developers.

ERP systeem

Het ERP-systeem is het hart van de organisatie. Met onze 50 specialisten bouwen wij ERP frameworks en integreren naadloos op bestaande ERP systemen.

Lees meer

Warehouse management

Je wilt je ruimte optimaal benutten en orderpicking op stock of lot item zo effectief mogelijk doen.
skrepr heeft een WMS systeem ontwikkeld waarmee tot op het niveau van doosjes op pallets stockkeeping gedaan kan worden.

Lees meer

Voorraad beheer

Voor veel organisaties is het optimaliseren van hun goederenstromen essentieel om hun klanten tijdig te kunnen leveren en om aan productieplanning te kunnen doen.
In- en uitslaan, productie en je geproduceerde voorraad en grondstoffen bijhouden doe je in een voorraadbeheersysteem.
Skrepr heeft ervaring in fresh en frozen, productie, industrie en (groot)handel.

Lees meer

SaaS

We ontwikkelen intuïtieve software die schaalbaar, veilig en echt betrouwbaar is. Werk samen met een team dat tientallen jaren ervaring heeft met het bouwen van software voor zowel startende startups als gevestigde organisaties.

Lees meer

Klantenportaal Ontwikkelen

Een cloud klanten portaal biedt één toegangspunt tot gestructureerde informatie over uw producten of diensten en verhoogd de zelfredzaamheid van uw klanten. Skrepr helpt organisaties sinds 2008 met het ontwikkelen van klantenportalen om B2B- en B2C-klantportalen te creëren.

Lees meer

Sales order portal

Een Order Portal is de ideale oplossing voor uw team en uw klanten. Het biedt uw klanten een veilige, gepersonaliseerde ervaring die gemakkelijk te gebruiken en te openen is.

Lees meer

Selfservice portal

Met een Selfservice Portal van skrepr zijn uw klanten in control. Deze portal biedt zelfbediening functies die de gebruikers in staat stelt om diensten aan te vragen, informatie op te zoeken en problemen registreert.

Lees meer

Document portal

Deel gemakkelijk, veilig en snel uw documenten met uw klanten middels een Document Portal. Skrepr bouwt Documentportalen voor uw medewerkers, klanten en partners waar u veilig werk kunt delen en documentopslag kunt beheren. Doordat uw relaties zelf bij hun documenten kunnen houdt u uw handen vrij!

Lees meer

Planning portal

Geeft uw klanten en leveranciers 24/7 inzicht in de juiste planning. Relaties hebben zelf toegang tot hun planning en inzichten in mijlpalen en levertijden, allemaal overzichtelijk in een portal.

Lees meer

BI & Reporting

Wij helpen organisaties de juiste beslissingen te laten nemen door gebruik te maken van data. Binnen uw organisatie zijn er een tal van applicaties die gebruikt worden, denk aan ERP, Finance, CRM en diverse pakketten. Door alle data te bundelen kunnen wij een totaal overzicht geven die zorgt voor juiste inzichten.

Lees meer

Declaratie app

Voor het digitaliseren van je declaraties en het automatiseren van je proces biedt skrepr op maat gemaakte oplossingen. Automatiseer je declaratieproces met een handige en gebruiksvriendelijke app.

Lees meer

Medewerker app

Blijf met elkaar verbonden met maatwerk software van skrepr.

Het is in deze tijd een uitdaging om je medewerkers met elkaar echt met elkaar verbonden te houden. Digitale oplossingen kunnen je organisatie hiermee ondersteunen.
Je kunt hierbij denken aan de onboarding van nieuwe medewerkers, een intranet voor personeelsinformatie of een app waarmee je het allemaal doet.

Lees meer

Mobiele app

Gemiddeld 60% van al het webverkeer wordt voor rekening genomen van tablets en smartphones en dit blijft doorgroeien.
Dit betekent voor je organisatie dat je ook ‘cross platform’ bereikbaar moet zijn.
Je klanten en medewerkers verwachten van je organisatie niet minder dan wat ze verwachten in hun rol als klant van de bekende ecommerce bedrijven.

Lees meer

Webapplicatie

Webapplicaties bieden een flexibele cross platform oplossing waarmee je door middel van het bouwen en beheren van een centraal content systeem informatie en apps beschikbaar stelt; of dit nou op je laptop, smartphone of tablet is.
Afhankelijk van de context van je vraag adviseren wij je de oplossing die bij jou gewenste investering past.

Lees meer

Barcode scan app

Ondersteun je voorraadbeheer met de slimme barcode scan app van skrepr. Werk je voorraad snel bij, identificeer je producten krijg inzicht in je goederenstromen. Skrepr denkt graag met je mee over je in- en uitslag processen en levert technologie om dit goed in je ERP te integreren.

Lees meer

Tijd- en urenregistratie

Uren registreren, klokken, toegangsbeheer, verlof- en loonberekeningen; skrepr Tijd doet het.

Voor je kantoor of productielocatie wil je het je medewerkers makkelijk maken om hun tijd in te delen en je wilt ze toegang verlenen tot de locaties waar ze in hun rol toegang toe nodig hebben.
skrepr biedt met skrepr Tijd een eenvoudige oplossing om…

Lees meer

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.

Partners met een visie

Onze klanten

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Erwin van Eeken

Erwin van Eeken

CCO

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.