Over skrepr

Skrepr helpt organisaties met platformen en portalen op het gebied van software & IT.

We maken gestandaardiseerde platformen & portalen die we met een stukje maatwerk software naadloos aansluiten op huidige ERP pakketten, CRM- en boekhoudsystemen.

Skrepr is jouw strategische partner voor Platforms & Portals en we willen jou helpen om slimmer, sneller en productiever te werken om maximale onderscheidende waarde te creëren voor jou organisatie.

Het onmogelijke mogelijk maken met maatwerk software

Slimmer, sneller en productiever werken met de inzet van IT-software

Wij helpen bedrijven met slimmer, sneller en productiever werken met de inzet van IT-software. Processen analyseren & automatiseren waardoor jullie efficiënter gaan werken tegen lagere kosten.

Of het nu gaat om nieuwe maatwerk software, bestaande software moderniseren of software doorontwikkelen. Met meer dan 50 specialisten hebben wij de beste developer(s) voor jullie uitdagingen.

Onze skrepr cultuur

Onze kernwaarden

Innovatie

Innovatie draait altijd om iets nieuws. Wij geloven in de kracht van vernieuwing en verbetering. Onze open cultuur, nieuwsgierigheid, moed en kwaliteit zijn daarin essentieel.

Creativiteit

Wij hebben het vermogen iets te bedenken en vervolgens te creëren wat nieuw of anders is en altijd van toegevoegde waarde is.

Uitdaging

Wij blijven in beweging door onszelf en de klant constant uit te dagen, worden innovatieve oplossingen gecreëerd. Onze creativiteit wordt hierbij maximaal bent.

Betrokken

Wij geloven dat wederzijdse betrokkenheid leidt tot gedrevenheid, betrouwbaarheid en enthousiaste partnerschappen. Wij hebben hart voor de zaak en de mensen om ons heen.

250+ organisaties geholpen

Sinds 2008 hebben wij ruim 250 bedrijven geholpen met het ontwikkelen van software door gebruik te maken van een gestandaardiseerde maatwerk aanpak.

Dit resulteert in software applicaties, platformen en portalen die aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers. Maatwerk waar nodig, standaard waar het kan.

Innovatief & Ondernemend

Hoe het ooit begon

Met skrepr zijn we ontwikkeld van tech scale-up naar een techhuis met meer dan 50 developers. Het is als een jongensboek. De schoolvrienden Rinke Brands en Geert Hoekstra waren al van jongs af aan bezig met innovatieve ideeën en ondernemen. 

Rinke is de man met kennis van software development. Van jongs af aan is hij bezig met programmeren. Het liefst is hij nog steeds elke dag zelf software aan het ontwikkelen. Rinke denkt in processen en oplossingen. Creatief, maar wel altijd gericht op een doel. Commercieel & Actiegericht. Geert brengt de commerciële kennis. Het ondernemen zit hem in het bloed. Geert droomde als kinds zijnde al van het helpen van ondernemingen om hun doelen te behalen.

De 2 boezemvrienden hebben skrepr uitgebouwd van developers club met focus op maatwerk software naar een professionele IT organisatie met specialisatie in Platforms & Portals. 

Gestandaardiseerde Platforms & Portals die we met maatwerk software naadloos aansluiten op huidige ERP pakketten, CRM-systemen en Finance-oplossingen. skrepr_ is de strategische partner voor Platforms & Portals. Met als doel slimmer, sneller en productiever werken met als resultaat maximale onderscheidende waarde creëren voor organisaties. 

Skrepr Academy

Wij geloven in jong talent. Daarom geven we young talents de kans om bij ons te werken. Onder leiding van een senior developer groeien ze snel door. We hebben vele senior developers in dienst en geven ook de nodige juniors de kans om zich te ontwikkelen. Zij creëren we een echt team.

Met onze Skrepr Academy kan een developer zich blijven doorontwikkelen. De Skrepr Academy is speciaal opgezet voor onderwijsinstellingen.

We werken samen met scholen en. andere onderwijsinstellingen. We hebben nauwe contacten met Hogeschool Windesheim en ROC Friese Poort.

Werkwijze

Wij werken graag samen met vooruitstrevende partners. Voor ons is samenwerken het gaan aangaan van een écht partnership. Alleen zo kunnen we het uiterste van elkaar eisen.

Wij willen samen werken met partijen die iedere dag een beetje beter willen, partijen die houden van doorontwikkeling, partijen die niet stil willen staan! Voor hen bouwen we nieuwe digitale diensten en verbeteren bedrijfsprocessen. Wij gebruiken 3 fases om te komen tot nieuwe IT-tools. De fasen: Design, Build & Grow.

Skrepr is Great Place To Work Certified!

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen. Skrepr is er daar één van en daar zijn wij trots op!

Wij scoorden maar liefst een 9.0 en mogen ons vanaf 2021 officieel een ‘Great Place To Work’ noemen. Bij skrepr vinden we het belangrijk dat er een hoge mate van werkplezier is omdat je met elkaar de beste en mooiste resultaten behaalt.

Partners met een visie

Onze klanten

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Erwin van Eeken

Erwin van Eeken

CCO

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.