Over skrepr

Skrepr is jouw strategische partner op het gebied van software & IT. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van Platforms & Portals die naadloos aansluiten of jouw complete ERP-pakket vervangen.

Ons doel is om jouw organisatie slimmer, sneller en productiever te laten werken, zodat je maximale onderscheidende waarde kunt creëren. Bij Skrepr geloven we dat technologie een essentieel onderdeel is van jouw succes en we helpen je graag bij het realiseren van jouw digitale ambities.

Kies voor Skrepr als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die jouw organisatie kan helpen om haar potentieel volledig te benutten en te groeien in de digitale wereld.

Onze skrepr cultuur

Onze kernwaarden

Innovatief

We zijn graag voorlopers pur sang. Wij zijn goed in vernieuwen: verrassende ideeën, versnelde processen en alleen de beste dienstverlening. Wij geloven in de kracht van ontwikkeling en verbetering.

Kritisch

Ons team is constant bezig met perfectionering en stopt niet totdat het optimale resultaat bereikt is. We zeggen altijd waar het op staat en blijven vragen stellen. Iets kan altijd beter! Zo blijven we leren en houden onszelf en andere scherp.

Eigenzinnig

Door onze creativiteit en vindingrijkheid kunnen we problemen slimmer oplossen. Door iets nieuws, iets origineels of iets verrassends toe te voegen, komen we tot betere oplossingen. We geloven in vrijheid en ruimte om dingen ander te doen. Samen bouwen we de beste software.

Betrokken

We hebben lol in wat we doen en zijn daarom betrokken met ons werk en met elkaar. Door deze betrokkenheid kunnen we elkaar inspireren en ontstaan de mooiste oplossingen. Onze wederzijdse betrokkenheid leidt tot een eerlijk, betrouwbaar en succesvol product. Een succesvol product betekent een tevreden klant. Wij streven alleen naar de beste samenwerkingen.

250+ organisaties geholpen

Met hun digitale transformatie

Bent u op zoek naar software die precies aansluit op de wensen van uw bedrijf? Dan bent u bij Skrepr aan het juiste adres! Met onze gestandaardiseerde maatwerk aanpak hebben we al meer dan 250 organisaties geholpen bij het ontwikkelen van maatwerk software oplossingen. Of het nu gaat om software applicaties, Platforms & Portals, wij zorgen ervoor dat uw producten betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Kies voor Skrepr en laat ons uw bedrijf naar een hoger niveau tillen!

Innovatief & Ondernemend

Hoe het ooit begon

Skrepr is als een jongensboek: twee schoolvrienden, Rinke Brands en Geert Hoekstra, vol innovatieve ideeën en ondernemerschap. Rinke is de tech-goeroe die altijd bezig is met software development en denkt in processen en oplossingen. Creatief, maar altijd gericht op commercieel succes. Geert brengt de commerciële expertise en droomt al van jongs af aan van het helpen van ondernemingen om hun doelen te bereiken.

Samen hebben deze vrienden Skrepr opgebouwd van een developers club met een focus op maatwerk software, naar een professionele IT organisatie met specialisatie in online software.

Wij zijn dé strategische partner voor Platforms & Portals en bieden gestandaardiseerde oplossingen op maat, die naadloos aansluiten op je huidige ERP pakketten, CRM-systemen en Finance-oplossingen.

Bij Skrepr zijn we er om je te helpen slimmer, sneller en productiever te werken en om zo maximale onderscheidende waarde te creëren voor je organisatie. Kies voor Skrepr en ontdek de kracht van onze innovatieve en maatwerk aanpak!

Skrepr Academy

Wij geloven in jong talent. Daarom geven we young talents de kans om bij ons te werken. Onder leiding van een senior developer groeien ze snel door. We hebben vele senior developers in dienst en geven ook de nodige juniors de kans om zich te ontwikkelen. Zo creëren we een hecht team.

Met onze Skrepr Academy kan een developer zich blijven doorontwikkelen. De Skrepr Academy is speciaal opgezet voor onderwijsinstellingen.

We werken samen met scholen en andere onderwijsinstellingen.

Werkwijze

Wij werken graag samen met vooruitstrevende partners. Voor ons is samenwerken het gaan aangaan van een écht partnership. Alleen zo kunnen we het uiterste van elkaar eisen.

Wij willen samen werken met partijen die iedere dag een beetje beter willen, partijen die houden van doorontwikkeling, partijen die niet stil willen staan! Voor hen bouwen we nieuwe digitale diensten en verbeteren bedrijfsprocessen. Wij gebruiken 3 fases om te komen tot nieuwe IT-tools. De fasen: Design, Build & Grow.

Skrepr is Great Place To Work Certified!

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen. Skrepr is er daar één van en daar zijn wij trots op!

Wij scoorden maar liefst een 9.0 en mogen ons vanaf 2021 officieel een ‘Great Place To Work’ noemen. Bij skrepr vinden we het belangrijk dat er een hoge mate van werkplezier is omdat je met elkaar de beste en mooiste resultaten behaalt.

Partners met een visie

Onze klanten

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.