Software as a Service

We bouwen elegante SaaS oplossingen voor grote ondernemingen, startups, scaleups en NGO’s. Onze ervaren ontwikkelaars werken volgens de hoogste standaard en leveren snel op.

We ontwikkelen intuïtieve software die schaalbaar, veilig en echt betrouwbaar is. Werk samen met een team dat tientallen jaren ervaring heeft met het bouwen van software voor zowel startende startups als gevestigde organisaties.

Wat is SaaS?

SaaS ontwikkeling is het ontwerpen en coderen van moderne apps die centraal in de cloud worden gehost die via het internet beschikbaar zijn volgens een op abonnementen gebaseerd model. In het SaaS model wordt software aangeboden via een webbrowser of mobiele app, in plaats van software te installeren op lokale computers en servers. In plaats van lokale software op een een computer of server te installeren, kun je als gebruiker via internet toegang krijgen tot de software. 

Software as a Service is een model voor het leveren van softwaretoepassingen die de normale beperkingen van softwaregebruik opheffen. Door software aan te bieden via een webbrowser of mobiele app maakt dit het mogelijk om sneller toegang te krijgen tot de nieuwste softwaretoepassingen zonder de noodzaak om grootte investeringen te doen is software en hardware. Aangezien een SaaS platform vaak wordt aangeboden als abonnement. 

Met SaaS hoef jij je dus geen zorgen te maken over het beheer van de software, updates of beveiliging. De serverprovider host namelijk de software, beheert de servers en infrastructuur, en biedt ondersteuning en onderhoud. Hierdoor hoef je alleen de focus te leggen op het gebruiken van de software in plaats van het beheer en onderhoud.

Wat zijn de voordelen van SaaS?

Er zijn verschillende voordelen waarom het belangrijk is om Software as a Service te laten ontwikkelen. Een van de belangrijkste voordelen voor SaaS is de snelle implementatie. Omdat het ontwikkelingsproces al is afgerond en de software al toegankelijk is op het internet kan de SaaS ontwikkeling snel voor jou gerealiseerd en klaargezet worden voor gebruik. 

Een ander belangrijk voorbeeld van Software as a service is schaalbaarheid. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het aanpassen van de softwaretoepassingen. Nieuwe gebruikers kunnen met één klik op de knop worden toegevoegd, hetzelfde geldt voor extra functies en opslagruimte. Hierdoor blijf je flexibel in groei en kan het team zich door ontwikkelen. 

Een derde voordeel wat SaaS zo aantrekkelijk maakt zijn de lage initiële investeringskosten. De softwaretoepassingen worden namelijk teruggebracht in de vorm van abonnementskosten. Hierdoor hoef je niet te investeren in dure hardware en software, zo kun je beter met de kosten omgaan. 

De SaaS software wordt altijd up-to-date gehouden. Dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het onderhouden van de softwaretoepassing. Jij hebt dus altijd toegang tot de nieuwste functies en verbeteringen. 

Tot slot is een SaaS platform gemakkelijk toegankelijk via internet. Hierdoor kun je vanaf elke locatie op elk apparaat inloggen en gebruik maken van de software. Dit maakt het voor jou en je medewerkers makkelijker om samen te werken. 

Veelvoorkomende SaaS toepassingen

De toekomst van SaaS

De toekomst voor Software as a Service is veelbelovend. De afgelopen jaren neemt de populariteit van SaaS erg toe. Deze groei zal ook voort blijven zetten. 

Een van de belangrijkste reden voor de toenemende vraag naar Software as a Service, is de toenemende vraag naar flexibele, schaalbare en kostenbesparende softwareoplossingen. SaaS biedt dit allemaal in 1 pakket aan, bovendien zorgt Software as a Service ervoor dat jij makkelijk kunt samenwerken en informatie kunt delen met je collega’s. 

Kort samengevat ziet de toekomst van SaaS er goed uit en dat blijkt ook uit onze cijfers! 

250+

Projecten gedraaid op SaaS technologieën

71%

Kiest voor SaaS Software ontwikkeling

9,3

Klanten beoordelen ons met een dikke voldoende!

Waarom SaaS laten ontwikkelen bij Skrepr?

Agile & flexibel

We kunnen snel bandbreedte of extra expertise toevoegen aan een project, met talent. Door onze agile aanpak zijn wij enorm flexibel in onze ontwikkel aanpak.

Digitale innovatie

Eén van onze kernwaarden is innovatie, dit zit echt bij ons in het DNA. Wij stimuleren digitale innovatie en zijn voorlopers in techniek.

Productdenkers

Wij denken mee over ideeën en zijn echte productdenkers. Samen genereren wij nieuwe benaderingen en ontwikkelen wij producten die aansluiten op de markt.

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.