ISO 27001 gecertificeerd

Skrepr is officieel ISO 27001 gecertificeerd, de internationale norm voor informatiebeveiliging. Hiermee voldoen de producten, processen en de organisatie aan de internationale veiligheidsnormen. Als IT en Software specialist weten wij als geen ander hoe belangrijk informatiebeveiliging is! Opdrachtgevers en partners kunnen erop vertrouwen dat over alle aspecten rondom informatiebeveiliging binnen skrepr goed is nagedacht.

Informatieveiliging op orde

Informatiebeveiliging bij skrepr op orde

De ISO 27001-certificering is uitgegeven door het onafhankelijke DNV. Hiermee bevestigt de auditor dat alle diensten, producten, processen voor het ontwikkelen van software en leveren van ICT-oplossingen aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen.

Skrepr heeft de afgelopen jaren veel tijd geïnvesteerd in het onderwerp informatiebeveiliging. Door het aanstellen van een Chief Information Security Officer (CISO) in 2017 voor het conformeren aan de AVG/GDPR is het hele traject in een stroomversnelling gekomen. Er wordt voortdurend aandacht besteed aan het bewustzijn rondom informatiebeveiliging binnen skrepr.

Om de certificering te behalen is in de afgelopen periode een uitgebreid traject doorgelopen. Zowel de Skrepr Software (ontwikkelingstak) als de Skrepr Tech (IT tak) tak zijn als toepassingsgebied meegenomen in de certificering.

Meer informatie over onze diensten of producten?

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.