In de wolken met je data: stap over naar Cloud van skrepr Tech

Een stap naar de cloud kan een grote verandering zijn voor een organisatie, maar het biedt ook veel voordelen. Door workloads en toepassingen naar de cloud te verplaatsen, kunnen organisaties profiteren van schaalbaarheid, kostenbesparingen, hogere efficiëntie en betere beveiliging. Echter, om een succesvolle stap naar de cloud te maken, is het belangrijk om een goed plan te hebben dat rekening houdt met de complexiteit van de migratie, de beveiliging en de training van het personeel.

De aard van het werken is veranderd

De manier waarop we werken, is ingrijpend veranderd. Medewerkers verwachten tegenwoordig de vrijheid om veilig en efficiënt te werken, waar ze ook zijn en met welk apparaat ze ook gebruiken. Ze zoeken naar zinvol en bevredigend werk, waarbij productiviteitstools een cruciale rol spelen in het verrijken van hun werkervaring. Wanneer hun tools hen in staat stellen om beter en effectiever te werken, zijn ze niet alleen gelukkiger, maar dragen ze ook meer bij aan het bedrijf en blijven ze langer betrokken.

Voor bedrijven betekent dit dat ze hun medewerkers moeten ondersteunen met de juiste middelen, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid van hun IT-infrastructuur waarborgen. Dit vraagt om een fundamentele verandering in de manier waarop bedrijven opereren, maar biedt ook een waardevolle kans om vooruitgang te boeken.

Wat is Microsoft 365

Microsoft 365 biedt jou een naadloze, geïntegreerde cloud-oplossing waarmee je team productiever en efficiënter kan werken. Met een breed scala aan applicaties en diensten die moeiteloos met elkaar samenwerken, krijg je de flexibiliteit, veiligheid en schaalbaarheid die je nodig hebt om te gedijen in een moderne werkomgeving. Dankzij de volledige cloud-infrastructuur van Microsoft 365 kun je overal en altijd toegang krijgen tot je bestanden en applicaties, zodat je kunt werken waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Daarnaast zorgt Microsoft 365 met zijn ingebouwde beveiligingsfuncties ervoor dat jouw bedrijfsdata beschermd blijven. Geavanceerde technologieën zoals gegevensversleuteling, identiteits- en toegangsbeheer en bedreigingsdetectie geven je de zekerheid dat jouw gegevens veilig zijn, zodat jij je volledig kunt richten op het succes van je bedrijf.

De voordelen van een Microsoft 365 werkplek

Samenwerken

Samenwerken

Al jullie documenten, data, applicaties en communicatie centraal. Werk sneller en efficiënter samen.

Cloud proof

Cloud proof

Overal en altijd (24/7) toegang tot uw werkplek in de cloud. Verlost van lokale installaties en dure hardware.

Veiligheid

Veiligheid

Maximale beveiliging en software altijd up-to-date. Wees verzekerd van een veilige omgeving.

developer inhuren

Waarom overstappen?

Het antwoord is simpel: omdat het je bedrijfsvoering kan optimaliseren en je in staat stelt om efficiënter te werken:

Een van de grootste voordelen van werken in de cloud is dat je medewerkers altijd en overal kunnen werken, zolang er maar een internetverbinding beschikbaar is.

Je bent niet meer gebonden aan een fysieke locatie en medewerkers kunnen flexibeler werken. Dit kan leiden tot hogere productiviteit en een betere work-life balance voor je medewerkers.

Werken in de cloud zorgt voor meer schaalbaarheid. Wanneer je bedrijf groeit, groeit ook de hoeveelheid data die je verwerkt.

Met werken in de cloud kun je gemakkelijk op- en afschalen, zodat je altijd de benodigde capaciteit hebt om je werkzaamheden uit te voeren. Dit betekent dat je nooit meer teveel betaalt voor capaciteit die je niet nodig hebt.

Ontketen nu de kracht van de cloud voor jouw bedrijf!

Onze nieuwste blogs


Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.

Oromar B.V.

De opdracht voor Skrepr Tech was duidelijk: ontwikkel een server & werkplek platform waarmee Oromar in staat is om flexibel te werken vanaf elke locatie en device onafhankelijk. Hierin ook rekening houdend met de inrichting van een stabiele IT en netwerk infrastructuur voor de productie omgeving.

Visit Flevoland

Visit Flevoland had te maken met verschillende uitdagingen op het gebied van IT. Ten eerste had de organisatie geen gestandaardiseerde IT-omgeving en gebruikten medewerkers verschillende versies van software. Dit maakte het moeilijk om samen te werken en leidde tot inefficiëntie en vertragingen in het werkproces.

Hartman Installatie

Hartman Installatie had in het verleden problemen met hun IT-omgeving. Ze hadden verschillende systemen en programma’s in gebruik die niet goed op elkaar afgestemd waren en vaak voor problemen zorgden. Daarnaast hadden ze ook problemen met hun telefoniesysteem, dat niet altijd betrouwbaar was en soms uitviel.