Archieven Cases

Cases Description

Skrepr ontwikkeld maatwerk E-commerce Platform voor Cameranu

Cameranu E-commerce
Ontdek hoe Skrepr's innovatieve maatwerk software de e-commerce en klantbeleving van Cameranu radicaal heeft getransformeerd, resulterend in verbeterde verkoop, klantloyaliteit en een naadloze integratie van online en offline platforms.

Kavelplatform Gemeente Urk

Gemeente Urk Kavelplatform
is een geavanceerd softwarepakket speciaal ontwikkeld voor gemeenten om kaveluitgifte te automatiseren en te vereenvoudigen. In goede samenwerking is met de Gemeente Urk een project gelanceerd om de uitgifte van (bedrijfs)kavels te automatiseren, en grip te houden op de complexe administratieve dynamiek die hiermee gepaard gaat. Wil jij…

Waterman Onions

Cloud transformatie
Snelle bedrijfsgroei kan zorgen voor uitdagingen met je IT-systemen. Waterman Onions B.V. is een toonaangevende internationale handels- en exportonderneming gespecialiseerd in uien. Maar door hun snelle groei stond Waterman voor de uitdaging om hun IT-systemen te schalen. Samen zijn we opzoek gegaan naar een op maat gemaakte oplossing die aan hun wensen voldoet.

E-commerce platform WO4YOU

E-commerce platform voor Intertaal
Ontdek hoe Skrepr het bestaande e-commerce platform van Intertaal heeft vervangen door een nieuw cloud-systeem. Voor universitaire studenten en studieverenigingen door heel Nederland en België is WO4YOU ontwikkeld, waar gepersonaliseerde boekenlijsten zorgen voor gemakkelijk bestellen. Met Skrepr Discovery hebben we optimalisatie door innovatie behaald. Lees onze casebeschrijving en ontdek meer.

Arts M+G

Sollicitatie & Selectie Portaal voor ArtsMG
Arts Maatschappij + Gezondheid is een samenwerkingsverband voor artsen in de sociale gezondheidszorg. skepr heeft stichting SOGEON geholpen met een online portaal om nieuwe studenten te kunnen onboarden op de specialistenopleidingen.

Ledenportaal Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Ledenportaal voor zorginstelling
Versterk de betrokkenheid van je stakeholders in de zorgsector met een uniek ledenportaal! Blijf gemakkelijk in contact met leden, cliënten, patiënten en medewerkers en deel nieuws, informatie, diensten, scholing en evenementen. Ontdek hoe ons ledenportaal de communicatie verbetert en de betrokkenheid vergroot!

Huisartsopleiding Nederland

Sollicitatie & Selectie Portaal
Skrepr heeft voor Huisartsopleiding Nederland een online sollicitatie- en selectieplatform ontwikkeld waarmee arts-in-opleidingen (AIOS) kunnen solliciteren voor een opleidingsplek tot huisarts. Het platform omvat de volledige sollicitatie- en selectieprocedure en wordt jaarlijks door duizenden huisartsen in opleiding en meer dan 12 universiteiten gebruikt. Lees onze casebeschrijving en ontdek meer.

Loting & Matching gemeente Amsterdam

Loting & Matching Gemeente Amsterdam
Skrepr regelt de jaarlijkse schoolloting voor de gemeente Amsterdam met het Loting & Matching Systeem. Door gebruik te maken van Algoritmes, Voorrangsgewichten en Reservelijsten. Het biedt automatische analyses en advies om de capaciteit van VO-scholen te verbeteren. De uitslag van de loting wordt centraal bekendgemaakt via een uitslag portaal.

ANW Nederland

Zorgportaal voor ANW Nederland
Skrepr heeft voor ANW een innovatief platform ontwikkeld dat geavanceerde automatisering en een verbeterde client ervaring biedt. Het platform is ontworpen om te voldoen aan de eisen en wensen van ANW en biedt een concurrentievoordeel. Skrepr blijft het platform doorontwikkeling en voert technisch uit. We zijn trots op onze bijdrage aan de digitale transformatie van ANW.

Oliehandel Klaas de Boer

Digitale Transformatie Oliehandel Klaas de Boer
Met als belangrijkste doel bedrijfsproces optimalisatie, heeft Skrepr voor Oliehandel Klaas de Boer een uitgebreide discovery op locatie uitgevoerd. Na een grondige analyse van alle bedrijfsprocessen, hebben wij hen geholpen om een digitale transformatieslag te maken. Ontdek in onze casebeschrijving hoe we Oliehandel Klaas de Boer hebben geholpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun digitale transformatie te versnellen.