Archieven Cases

Cases Description

E-commerce platform WO4YOU

Een online e-commerce platform voor universitaire studenten, dat is WO4YOU. Skrepr heeft in opdracht van Intertaal een webshop ontwikkeld waar al deze studenten en studieverenigingen hun boeken kunnen bestellen.

Arts M+G

Arts Maatschappij + Gezondheid is een samenwerkingsverband voor artsen in de sociale gezondheidszorg. skepr heeft stichting SOGEON geholpen met een online portaal om nieuwe studenten te kunnen onboarden op de specialistenopleidingen.

Huisartsopleiding Nederland

Skrepr ontwikkeld en onderhoudt sinds 2014 het online sollicitatie systeem van Huisartsopleiding Nederland. Het platform is compleet op maat ontwikkeld en specifiek naar wensen van de opdrachtgever. Wij verbeteren en optimaliseren, met trots, de sollicitatie- en selectieprocedures voor 12 universiteiten.

ANW Nederland

De opdracht voor skrepr was duidelijk: ontwikkel een platform waarmee ANW disruptive kan zijn. Het resultaat is een platform waarmee zeer veel handelingen geautomatiseerd zijn en de client ervaring consistenter is. skrepr ontwikkelt het platform door en doet het technisch beheer, in deze casebeschrijving lees je wat we gedaan hebben.