Klantenportaal

Een cloud klantenportaal biedt één toegangspunt tot gestructureerde informatie over uw producten of diensten en verhoogt de zelfredzaamheid van jouw klanten.

Skrepr helpt organisaties sinds 2008 met het ontwikkelen van klanten portalen om B2B- en B2C-klantportalen te creëren.

Heeft jouw organisatie een klantportal nodig?

Wat is een klantenportaal?

Een klantenportaal is een centrale plek waar klanten kunnen communiceren met de producten en diensten van jouw bedrijf. Geïntegreerd met het CRM of ERP van jouw bedrijf en andere klantgerichte software, zoals analyse- en marketingautomatiseringstools. Via het klantenportaal kunnen klanten op elk moment inloggen en toegang krijgen tot hun aankoopgeschiedenis, verzendinformatie, gebruikersovereenkomsten en andere relevante details.

Bovendien biedt het klantenportaal de mogelijkheid om rechtstreeks te communiceren met vertegenwoordigers van jouw bedrijf. Door gebruik te maken van klantenportalen kun je jouw klantenservice verbeteren, hoogwaardige ondersteuning bieden en tegelijkertijd de versterking van jouw merk realiseren.

Waarom een klantenportaal?

Bedien jouw klanten zelfs buiten de openingstijden

Omdat webportalen 24/7 beschikbaar zijn, wordt een klantenportaal snel een voorkeursoptie voor klanten om met een bedrijf te communiceren. Klanten verzamelen liever zelf informatie en lossen een product- of dienstprobleem op, op een moment dat het hen uitkomt.

Een selfserviceportal biedt een veilige plek voor klanten om documenten, beleid en facturen te bekijken en te beheren, een bestelling te plaatsen, een ondersteuningsprobleem te melden of betalingen te regelen om de samenwerking met de klant te verbeteren.

Cloud Based

Gebouwd als een modern cloudplatform volgens de nieuwste beschikbare technologieën: nooit updaten en altijd de nieuwste versie beschikbaar.

Integrated

Volledige procesintegratie met het CRM- of ERP software van jouw organisatie.

Wat zijn de voordelen van een klantportal bij Skrepr?

Een eigen klanten portaal biedt niet alleen voordelen voor de klant, maar ook voor je organisatie. Laat ons u inspireren.


Selfservice

Laat jouw klanten in control zijn, ze geven namelijk liever zelf aan hoe en wat er gebeurt. Met een klantportaal zorgt u ervoor dat ze zoveel mogelijk zelf kunnen regelen.


24/7 inzicht & grip

Geef klanten met hun eigen portal 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht & grip op zijn diensten, informatie en documenten en verhoog hiermee de klanttevredenheid!


Alle documenten op één plek

Eén plek waarin jouw klant alle documenten kan inzien, downloaden en antwoorden kan vinden op al zijn vragen. Verlaag hiermee onnodig werk bij informatie opvraag.


Slimmer verkopen

Verhoog jouw sales output doordat klanten zelf orders kunnen invoeren. Door slimmer verkoopadvies te geven zien wij dat er meer recurring orders ontstaan.

De voordelen van een klantportal

De voordelen voor jouw bedrijf

Klantenportalen bieden bedrijven de mogelijkheid om verschillende functies onder één paraplu te verenigen, waardoor gebruikers altijd en overal toegang hebben. Dit stelt klanten in staat om gemakkelijk en op elk gewenst moment toegang te krijgen tot een breed scala aan functies en informatie.

Skrepr biedt maatwerk software oplossingen die naadloos integreren met jouw klanten, organisatie en ERP & CRM systemen.

Met onze ontwikkelingsdiensten, Platforms & Portals helpen we jouw digitale visie werkelijkheid te maken.

Laat Skrepr jouw digitale transformatie partner zijn. Bekijk hieronder onze cases.

De toekomst van klantbetrokkenheid

Het versterken van merkloyaliteit en het creëren van waarde op lange termijn

In een tijdperk van intense concurrentie in elke sector is het voor bedrijven van cruciaal belang geworden om hun klanten niet langer te behandelen als eenmalige transacties. In plaats daarvan moeten ze strategieën ontwikkelen die waarde op lange termijn bieden en de merkloyaliteit van hun doelgroep versterken. Klantportalen bieden bedrijven de perfecte oplossing om precies dat te bereiken. Met verschillende geïntegreerde functies die altijd en overal toegankelijk zijn, vormen klantportalen de toekomst van klantbetrokkenheid.

klantenportaal

Partners met een visie

Onze klanten

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.