Klantenportaal

Een cloud klantenportaal biedt één toegangspunt tot gestructureerde informatie over uw producten of diensten en verhoogt de zelfredzaamheid van uw klanten.

Skrepr helpt organisaties sinds 2008 met het ontwikkelen van klanten portalen om B2B- en B2C-klantportalen te creëren.

Heeft uw organisatie een klantportal nodig?

Bedien uw klanten zelfs buiten de openingstijden

Omdat webportalen 24/7 beschikbaar zijn, wordt een klantenportaal snel een voorkeursoptie voor klanten om met een bedrijf te communiceren. Klanten verzamelen liever zelf informatie en lossen een product- of dienstprobleem op, op een moment dat het hen uitkomt.

Een selfserviceportal biedt een veilige plek voor klanten om documenten, beleid en facturen te bekijken en te beheren, een bestelling te plaatsen, een ondersteuningsprobleem te melden of betalingen te regelen om de samenwerking met de klant te verbeteren.

Wat zijn de voordelen van een klantportal?

Een eigen klanten portaal biedt niet alleen voordelen voor de klant, maar ook voor je organisatie. Laat ons u inspireren.

Selfservice

Laat uw klanten in control zijn, ze geven namelijk liever zelf aan hoe en wat er gebeurt. Met een klantportaal zorgt u ervoor dat ze zoveel mogelijk zelf kunnen regelen.

24/7 inzicht & grip

Geef klanten met hun eigen portal 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht & grip op zijn diensten, informatie en documenten en verhoog hiermee de klanttevredenheid!

Alle documenten op één plek

Eén plek waarin uw klant alle documenten kan inzien, downloaden en antwoorden kan vinden op al zijn vragen. Verlaag hiermee onnodig werk bij informatie opvraag.

Slimmer verkopen

Verhoog uw sales output doordat klanten zelf orders kunnen invoeren. Door slimmer verkoopadvies te geven zien wij dat er meer recurring orders ontstaan.

Partners met een visie

Onze klanten

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Erwin van Eeken

Erwin van Eeken

CCO

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.