Sales Order Portal

Bied uw klanten 24/7 bestellingen aan terwijl u uw team vrijmaakt. Het plaatsen en beheren van de bestellingen van uw klanten kan een tijdrovend proces zijn en er kunnen administratieve fouten optreden wanneer klanten hun verzoeken doorgeven aan uw orderbeheerteam.

Een Order Portal is de ideale oplossing voor uw team en uw klanten. Het biedt uw klanten een veilige, gepersonaliseerde ervaring die gemakkelijk te gebruiken en te openen is.

Waarom heeft uw bedrijf een Sales Order Portal nodig?

Verhoog uw omzet en laat klanten zelf hun orders plaatsen

Met een speciale Order Portal tot hun beschikking kunnen uw klanten en zakenpartners precies bestellen wat ze willen, precies wanneer ze het nodig hebben. Met behulp van portals kunnen uw gebruikers toegang krijgen tot historische bestellingen, hulp zoeken, informatie opvragen, vragen stellen en gemakkelijk en snel zelf een bestelling plaatsen.

Met de selfserviceportals van skrepr kunnen gebruikers rechtstreeks communiceren met klantondersteuningsprocessen en gegevens beheren die voor hen relevant zijn, zoals orders, facturen, leveringen, bestellingen en online betalingen.

Probeer de veelzijdige Order Portals van skrepr

Skrepr Klant Portals vereenvoudigen de manier waarop zakelijke apps worden gedeeld en wordt gebruikt door mensen binnen en buiten de organisatie. 

Laten we eens kijken wat de portals van skrepr ideaal maken voor uw bedrijf.

Hoe voegen Order Portals bedrijfswaarde toe?

Eén plek voor alles

Een Sales Order Portal zorgt ervoor dat je klanten op één plek terecht kunnen voor alle sales informatie. Orders invoeren, historische gegevens bekijken, alles is toegankelijk.

Verbeter klantacquisitie

Versterk de algemene mening van uw klanten door hen een krachtige tool te bieden om uw sales te verbeteren. Verhoog uw omzet en haal meer orders binnen met een Order Portal.

Klanten helpen zichzelf

Met een juist portal biedt u uw klanten de juiste tools die ze nodig hebben om hun eigen orders in te voeren en zo omzet voor u te verhogen.

Samenwerken aan jullie succes

Onze services

We ontwikkelen slimme oplossingen voor bedrijfskritische processen en complexe problemen met de beste ontwikkelaars. Dit doen we met een developmentteam dat is afgestemd op jouw vraagstuk. Een team bestaat uit één aanspreekpunt, de projectmanager, met een flexibele skillset aan developers.