Sales Order Portal

Biedt je klanten 24/7 bestellingen aan met een sales order portal terwijl jij jouw team vrijmaakt. Het plaatsen en beheren van de bestellingen van je klanten kan een tijdrovend proces zijn en er kunnen administratieve fouten optreden wanneer klanten hun verzoeken doorgeven aan je orderbeheerteam.

Waarom heeft jouw bedrijf een
Sales Order Portal nodig?

Verhoog je omzet en laat klanten zelf hun orders plaatsen

Met een speciale Order Portal tot hun beschikking kunnen jouw klanten en zakenpartners precies bestellen wat ze willen, wanneer ze het nodig hebben. Met behulp van portals kunnen je gebruikers toegang krijgen tot historische bestellingen, hulp zoeken, informatie opvragen, vragen stellen en gemakkelijk en snel zelf een bestelling plaatsen.

Met de selfserviceportals van Skrepr kunnen gebruikers rechtstreeks communiceren met klantondersteuningsprocessen en gegevens beheren die voor hen relevant zijn, zoals orders, facturen, leveringen, bestellingen en online betalingen.


Probeer de veelzijdige Order Portals van Skrepr

Skrepr Klant Portals vereenvoudigen de manier waarop zakelijke apps worden gedeeld en wordt gebruikt door mensen binnen en buiten de organisatie. 

De voordelen van een Sales Order Portal

De voordelen van een Sales Order Portal van Skrepr op een rij

  • Efficiëntie: Een sales order portal automatiseert het proces van het plaatsen en verwerken van verkooporders. Dit vermindert de afhankelijkheid van handmatige taken, zoals het invoeren van gegevens en het opstellen van papieren documenten, wat resulteert in een verbeterde efficiëntie en tijdsbesparing voor zowel het verkoop- als het orderverwerkingsproces.
  • Verbeterde nauwkeurigheid: Door het gebruik van een sales order portal kunnen menselijke fouten bij het overtypen van gegevens worden geminimaliseerd. Klanten kunnen zelf hun bestellingen plaatsen en de informatie direct invoeren in het portal, waardoor de nauwkeurigheid van de ordergegevens wordt verbeterd.
  • Betere klanttevredenheid: Een sales order portal biedt klanten een self-service mogelijkheid om bestellingen te plaatsen en de status van hun bestellingen te volgen. Klanten kunnen 24/7 toegang krijgen tot het portal, waardoor ze flexibiliteit hebben en minder afhankelijk zijn van de openingstijden van de klantenservice. Dit draagt bij aan een verbeterde klanttevredenheid en een positieve klantervaring.
  • Real-time inzicht: Een sales order portal kan realtime inzicht bieden in de status van bestellingen, voor zowel klanten als interne medewerkers. Dit stelt het verkoop- en operationele team in staat om snel te reageren op klantvragen, de voorraadniveaus te beheren en eventuele knelpunten in het orderverwerkingsproces aan te pakken.
  • Gegevensanalyse: Met een sales order portal worden alle bestellingen centraal opgeslagen, waardoor bedrijven waardevolle gegevens kunnen verzamelen en analyseren. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om trends te identificeren, verkoopprestaties te evalueren en besluitvorming te ondersteunen voor toekomstige verkoopstrategieën.
  • Geautomatiseerde rapportage: Een sales order portal kan rapportagefuncties bieden die bedrijven in staat stellen om belangrijke statistieken en KPI’s te volgen, zoals verkoopvolumes, omzet en orderverwerkingsduur. Deze rapporten kunnen inzicht geven in de prestaties van het verkoopproces en helpen bij het nemen van datagestuurde beslissingen.

Hoe voegen Order Portals bedrijfswaarde toe?

Eén centrale plek voor alles


Een Sales Order Portal zorgt ervoor dat je klanten op één plek terecht kunnen voor alle sales informatie. Orders invoeren, historische gegevens bekijken, alles is toegankelijk.

Verbeter klantacquisitie


Versterk de algemene mening van je klanten door hen een krachtige tool te bieden om je sales te verbeteren. Verhoog je omzet en haal meer orders binnen met een Order Portal.

Laat jouw klanten zichzelf helpen


Met een juist portal biedt je jouw klanten de juiste tools die ze nodig hebben om snel en gemakkelijk hun eigen orders in te voeren en zo omzet voor jou te verhogen.

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.