Huur ervaren en getalenteerde PHP-ontwikkelaars in

Snel een PHP programmeur inhuren, op locatie of compleet remote. Skrepr levert private teams die toegespitst zijn op jouw wensen. Onze gecertificeerde PHP developers hebben jarenlange ervaring en zijn snel in te zetten.

 • Developers die op elkaar zijn ingewerkt als team
 • Kwaliteit vanaf eigen bodem, Nederlands sprekende developers
 • Uitmuntende kwaliteit, gebouwd met de nieuwste technieken en de hoogste normen op codekwaliteit, beveiliging en efficiëntie.

Wat is PHP in het kort?

PHP is de open-source scripttaal voor webontwikkeling. PHP werd in 1994 gecreëerd, heeft de tand des tijds doorstaan en blijft de meest gebruikte scripttaal op het web. PHP kan worden ingezet op de meeste webservers, werkt met verschillende databases, en dat maakt het een go-to taal voor webprojecten. 

Hoe wordt PHP gebruikt?

PHP wordt gebruikt voor server-side programmering voor websites en webapps van elke omvang en complexiteit. PHP-code draait server-side om html pagina’s te produceren die worden verzonden en weergegeven in de browser. PHP-scripts kunnen in de html worden ingebed om dynamische inhoud en interactieve UI-elementen voor webpagina’s te genereren.

PHP developer aan het werk

Heeft PHP een toekomst?

Tegenwoordig draait 80% van alle websites PHP aan de achterkant. Dat is geen verrassing, want WordPress, het populairste CMS ter wereld, heeft PHP onder de motorkap. Daarnaast wordt PHP vaak gekozen voor bedrijfswebsites als een bewezen en stabiele technologie met een enorme talentenpool van ervaren ontwikkelaars. Omdat er regelmatig nieuwe versies van PHP worden uitgebracht en deze langdurig worden ondersteund, kun je er zeker van zijn dat PHP blijft evolueren en nergens heen gaat. 

Wanneer moet ik een PHP developer inhuren?

Een PHP developer wordt meestal ingehuurd om webapplicaties te ontwikkelen en te onderhouden met behulp van de programmeertaal PHP.
Dit is een veelgebruikte taal voor webontwikkeling en wordt vaak gebruikt om dynamische webpagina’s te maken, zoals e-commerce websites, content management systemen, sociale netwerken, forums en meer. 

Bedrijven kunnen PHP professionals inhuren om verschillende redenen, zoals: 

 1. Het ontwikkelen van nieuwe webapplicaties: Een PHP professional kan helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe webapplicatie vanaf nul. Dit kan helpen bij het oplossen van bedrijfsproblemen, het verbeteren van de gebruikerservaring of het creëren van nieuwe kansen voor het bedrijf. 
 1. Het verbeteren van bestaande webapplicaties: Als je bestaande webapplicatie niet meer voldoet aan je behoeften, kan een PHP developer helpen bij het verbeteren en upgraden van de applicatie. Dit kan leiden tot betere prestaties, meer functionaliteit en een betere gebruikerservaring. 
 1. Het onderhouden van bestaande webapplicaties: Een PHP developer kan helpen bij het onderhouden van je bestaande webapplicatie om ervoor te zorgen dat deze altijd goed functioneert en up-to-date is. Dit kan problemen oplossen en bugs oplossen voordat ze problemen veroorzaken. 
 1. Het integreren van verschillende systemen: Als je verschillende systemen of applicaties heeft die niet goed met elkaar communiceren, kan een PHP expert helpen bij het integreren van deze systemen om de efficiëntie en effectiviteit van uw bedrijf te verbeteren. 

Kortom, bedrijven huren PHP-ontwikkelaars in om webapplicaties te ontwikkelen, te onderhouden en te verbeteren om aan hun specifieke behoeften en wensen te voldoen en om hun bedrijfsdoelen te bereiken. 

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een PHP expert?

Ervaring en expertise

PHP-ontwikkelaars hebben doorgaans uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van het ontwikkelen van webapplicaties met behulp van PHP en gerelateerde technologieën. Hierdoor kunnen ze hoogwaardige en betrouwbare code leveren die aan de behoeften van jouw bedrijf voldoet. 

Efficiëntie

Een ervaren PHP expert kan je project efficiënt en snel afronden, waardoor jij tijd en geld bespaart. Ze kennen de best practices en kunnen de juiste tools en frameworks kiezen om de ontwikkeling te versnellen. .

Ondersteuning en onderhoud

Als jouw PHP-applicatie eenmaal is ontwikkeld, kan een PHP-ontwikkelaar deze onderhouden en ondersteunen om ervoor te zorgen dat deze altijd goed functioneert en up-to-date is. Dit kan problemen oplossen en bugs oplossen voordat ze problemen veroorzaken. 

Aanpassingsvermogen

PHP experts kunnen zich aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen en kan je applicatie aanpassen om aan jouw veranderende behoeften te voldoen. 

Kostenbesparing

Het inhuren van een PHP-ontwikkelaar kan je helpen geld te besparen op de lange termijn, omdat je geen fulltime ontwikkelaar in dienst hoeft te nemen. je betaalt alleen voor de tijd en expertise die je nodig heeft. 

Kwaliteit

Een ervaren PHP-ontwikkelaar kan code schrijven van hoge kwaliteit en ervoor zorgen dat je applicatie veilig en betrouwbaar is. Dit kan leiden tot betere prestaties en een betere gebruikerservaring. 

Software developer inhuren via Skrepr

Via Skrepr kun je snel en effectief software developers inhuren, die klaar zijn om je bedrijf verder te brengen op het gebied van web application development.  

Met een bewezen expertise en historie in de business stelt Skrepr jouw organisatie in staat om bedrijfsgroei voor de lange termijn te realiseren.  

De software professionals van Skrepr zijn getraind en gefocust op het toevoegen van waarde. 
Volgens ons zijn dit de 8 beste eigenschappen van software developers.  

 • Technische vaardigheid
 • Expertkennis informatica
 • Initiatief tonen
 • Een consultant mentaliteit
 • Nieuwsgierigheid en liefde voor leren
 • Een passie voor ontwikkeling
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Het vermogen om een goed teamlid te zijn

Conclusie

Onze PHP programmeurs zijn snel inzetbaar op maatwerk software, web development en SaaS app development.  

De PHP consultants van Skrepr maken gebruik van de nieuwste technologieën, frameworks en componenten om oplossingen te creëren die een sterk gebruiksvriendelijk modern ontwerp combineren met hoge prestaties. 

Wat je software uitdaging ook is, onze experts staan klaar om je te helpen. Plan een gratis adviesgesprek in.

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.