Selfservice Portal

Met een selfservice portal van Skrepr zijn je klanten in control. Een selfservice portal biedt functies die gebruikers in staat stelt om diensten aan te vragen, informatie op te zoeken en bijvoorbeeld problemen te registreren.

Van eenvoudige administratieve functies zoals het opnieuw instellen van klantgegevens en het melden van incidenten tot complexere acties, jouw klant is altijd verbonden met je organisatie en totaal in control.

Wat is een Selfservice Portal?

jouw klant is altijd verbonden met je organisatie en totaal in control

Een selfservice portal is een online platform dat je gebruikers in staat stelt om zelfstandig toegang te krijgen tot bepaalde diensten, informatie of functionaliteiten, zonder tussenkomst van een medewerker. Het stelt gebruikers in staat om verschillende taken en interacties uit te voeren op basis van hun specifieke behoeften, vragen of problemen.

Selfservice portals worden vaak gebruikt in verschillende contexten, zoals klantenservice, human resources en IT-ondersteuning. Ze bieden gebruikers de mogelijkheid om zelfstandig toegang te krijgen tot informatie, zoals productdocumentatie, handleidingen, veelgestelde vragen en kennisbanken. Daarnaast kunnen gebruikers via het selfservice portal vaak ook zelf acties uitvoeren, zoals het indienen van verzoeken, het bijwerken van persoonlijke gegevens, het volgen van bestellingen, het maken van afspraken of het beheren van accounts.

Door een selfservice portal aan te bieden, kunnen organisaties de efficiëntie verbeteren en de werklast van medewerkers verminderen, omdat gebruikers in staat zijn om zelfstandig veelvoorkomende taken uit te voeren. Bovendien kan een goed ontworpen selfservice portal de gebruikerservaring verbeteren door snelle en gemakkelijke toegang te bieden tot relevante informatie en functionaliteiten.

Waarom is een Selfservice Portal cruciaal?

Verhoog de zelfredzaamheid onder je klanten en bespaar tijd met een Selfservice Portal

Simpelweg draait een Selfservice Portal altijd om de gebruikers, of het nou B2C of B2B is. Gebruikers willen en moeten werk doen en taken uitvoeren op elk gewenst moment. Een selfservice portal helpt de gebruikers in hun zelfredzaamheid. 

Met een selfservice portal kan de klant bepalen waar en wanneer hij werkt, terwijl hij tegelijkertijd het gemak heeft van ondersteuning wanneer die nodig is. 

Wist je dat

90% van de consumenten verwacht dat een
organisatie een Selfservice Portal aanbiedt?

De voordelen van een Selfservice Portal

Een op maat gemaakte oplossing voor jouw organisatie

Het laten ontwikkelen van een selfservice portal door Skrepr biedt verschillende voordelen:

  • Expertise in software op maat: Skrepr is gespecialiseerd in softwareontwikkeling op maat, waaronder selfservice portals. We hebben ervaring en deskundigheid in het ontwerpen en implementeren van oplossingen die precies aansluiten op de behoeften van jouw organisatie.
  • Op maat gemaakte functionaliteiten: Skrepr ontwikkelt selfservice portals die specifiek zijn afgestemd op de doelen en vereisten van jouw bedrijf. We kunnen op maat gemaakte functionaliteiten integreren die perfect passen bij jouw processen en workflows.
  • Verbeterde gebruikerservaring: Skrepr ontwerpt intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface voor jouw selfservice portal. Dit zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring, waarbij gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot de benodigde informatie en functionaliteiten, waardoor ze efficiënter kunnen werken.
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Wij ontwikkelen een selfservice portal dat kan meegroeien met jouw organisatie. We creëren een schaalbare en flexibele oplossing die gemakkelijk kan worden aangepast en uitgebreid naarmate jouw behoeften veranderen.
  • Integratiemogelijkheden: Skrepr kan de selfservice portal naadloos integreren met andere systemen en applicaties die je gebruikt binnen uw organisatie. Dit zorgt voor een geïntegreerde omgeving waarin gegevens en functionaliteiten kunnen worden uitgewisseld, wat de productiviteit en efficiëntie verhoogt.
  • Ondersteuning en onderhoud: Naast het ontwikkelen van het selfservice portal bieden wij ook ondersteuning na implementatie. We helpen met het onderhouden, updaten en beheren van het portal, waardoor je gemoedsrust hebt en eventuele problemen snel kunnen worden opgelost.

Door te kiezen voor Skrepr profiteer je van expertise, maatwerkoplossingen, verbeterde gebruikerservaring en ondersteuning. Dit stelt jouw organisatie in staat om de voordelen van een selfservice portal volledig te benutten en je operationele efficiëntie te verbeteren.

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.