Software ontwikkeling voor de zorg

Je wilt zoveel mogelijk tijd aan je cliënten besteden en zelfredzaamheid bevorderen voor cliënten, medewerkers en aan- en toeleveranciers. Digitale zorgplatformen en portalen helpen je je zorgprocessen eenvoudiger te maken. skrepr heeft zorginstellingen, huisartspraktijken en opleidingsinstituten geholpen om meer tijd aan hun zorgproces te kunnen besteden.

skrepr is zorgplatform specialist in de zorg

Wij helpen bedrijven in de zorg slimmer, sneller en effectiever te werken.

Software met zorg ontwikkeld

Als zorgorganisatie wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan je cliënten en ben je zoek naar manieren om processen en activiteiten slim te automatiseren om je zorgproces beter te stroomlijnen.

Skrepr helpt organisaties in de zorg sector bij het oplossen van complexe software- en automatiseringsvraagstukken. Wij bieden maatwerk software oplossingen in de gezondheidszorg. Onze aanpak zorgt ervoor dat wij adviseren bij het ontwerp en met zorg software implementeren en ondersteunen.Organisaties die we helpen

Onze klanten in de zorg

Onze zorgsoftware projecten

Met zorg gebouwd

Waterman Onions

Cloud transformatie
Snelle bedrijfsgroei kan zorgen voor uitdagingen met je IT-systemen.

Waterman Onions B.V. is een toonaangevende internationale handels- en exportonderneming gespecialiseerd in uien.
Maar door hun snelle groei stond Waterman voor de uitdaging om hun IT-systemen te schalen. Samen zijn we opzoek gegaan naar een op maat gemaakte oplossing die aan hun wensen voldoet.

Lees meer

E-commerce platform WO4YOU

E-commerce platform voor Intertaal
Ontdek hoe Skrepr het bestaande e-commerce platform van Intertaal heeft vervangen door een nieuw cloud-systeem. Voor universitaire studenten en studieverenigingen door heel Nederland en België is WO4YOU ontwikkeld, waar gepersonaliseerde boekenlijsten zorgen voor gemakkelijk bestellen. Met Skrepr Discovery hebben we optimalisatie door innovatie behaald. Lees onze casebeschrijving en ontdek meer.

Lees meer

Arts M+G

Sollicitatie & Selectie Portaal voor ArtsMG
Arts Maatschappij + Gezondheid is een samenwerkingsverband voor artsen in de sociale gezondheidszorg. skepr heeft stichting SOGEON geholpen met een online portaal om nieuwe studenten te kunnen onboarden op de specialistenopleidingen.

Lees meer

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Erwin van Eeken

Erwin van Eeken

CCO

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.