Software ontwikkeling voor de zorg

Je wilt zoveel mogelijk tijd aan je cliënten besteden en zelfredzaamheid bevorderen voor cliënten, medewerkers en aan- en toeleveranciers. Digitale zorgplatformen en portalen helpen je je zorgprocessen eenvoudiger te maken.

Skrepr heeft zorginstellingen, huisartspraktijken en opleidingsinstituten geholpen om meer tijd aan hun zorgproces te kunnen besteden.

Skrepr is zorgplatform specialist in de zorg

Wij helpen bedrijven in de zorg slimmer, sneller en effectiever te werken.

Als zorgorganisatie wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan je cliënten en ben je zoek naar manieren om processen en activiteiten slim te automatiseren om je zorgproces beter te stroomlijnen.

Skrepr helpt organisaties in de zorg sector bij het oplossen van complexe software- en automatiseringsvraagstukken. Wij bieden maatwerk software oplossingen in de gezondheidszorg. Onze aanpak zorgt ervoor dat wij adviseren bij het ontwerp en met zorg software implementeren en ondersteunen.Organisaties die we helpen

Onze klanten in de zorg


Onze zorgsoftware projecten

Met zorg gebouwd

Kavelplatform Gemeente Urk

Gemeente Urk Kavelplatform
is een geavanceerd softwarepakket speciaal ontwikkeld voor gemeenten om kaveluitgifte te automatiseren en te vereenvoudigen. In goede samenwerking is met de Gemeente Urk een project gelanceerd om de uitgifte van (bedrijfs)kavels te automatiseren, en grip te houden op de complexe administratieve dynamiek die hiermee gepaard gaat. Wil jij…

Lees meer

Waterman Onions

Cloud transformatie
Snelle bedrijfsgroei kan zorgen voor uitdagingen met je IT-systemen.

Waterman Onions B.V. is een toonaangevende internationale handels- en exportonderneming gespecialiseerd in uien.
Maar door hun snelle groei stond Waterman voor de uitdaging om hun IT-systemen te schalen. Samen zijn we opzoek gegaan naar een op maat gemaakte oplossing die aan hun wensen voldoet.

Lees meer

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.