Wij brengen je digitaal vooruit!

Boost je productiviteit met onze expertise en Microsoft oplossingen

IT oplossingen spelen een steeds belangrijkere rol binnen een digitaliserende wereld. Hoe zorg je ervoor dat iedere professional op een veilige, betrouwbare en leuke manier kan werken? Wij zetten onze strategische partners en Microsoft technologie in om voor jou de absolute expert te zijn in datgene wat wij doen.

Je kunt van ons een persoonlijke benadering verwachten met één persoon als aanspreekpunt tijdens de gehele implementatie. Dankzij onze certificeringen en exclusieve partnerships weet je dat je aan het juiste adres bent voor het 100 procent veilig beheren van belangrijke data en processen binnen jouw bedrijf.

Onze diensten

We leveren slimme IT oplossingen voor bedrijfskritische processen met de inzet van de beste IT specialisten.

Of het nu gaat om een migratie naar de Cloud, het beveiligen van het netwerk, of het leveren van de beste service en support.

“Slow down, to speed up!”

Infrastructuur

Een veilige en sterke IT-infrastructuur is de ruggengraat van elk modern bedrijf. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers toegang hebben tot de juiste informatie op het juiste moment en dat uw systemen beschermd zijn tegen cyberaanvallen. Bij Skrepr Tech begrijpen we het belang van een goed beveiligde IT-infrastructuur en we zijn er om u te helpen.

Cloud

Bij ons staat veiligheid bij elke cloudmigratie voorop. Onze gecertificeerde experts beoordelen uw IT-omgeving en ontwikkelen een veilig migratieplan op maat. Zo kunt u met vertrouwen overstappen naar de cloud, wetende dat uw bedrijfsgegevens en medewerkers veilig zijn bij Skrepr Tech.

Beheer

Wij ontzorgen je organisatie met professioneel IT beheer voor een vaste prijs per maand. Dit geeft jou zekerheid waarbij wij ook rekening houden met veiligheid van uw medewerkers en bedrijfsdata door te werken volgens de ISO27001 norm. Zo is je IT omgeving altijd up-to-date zonder verrassende kosten achteraf.

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.