Document Portal

Deel gemakkelijk, veilig en snel je documenten met jouw klanten middels een Document Portal. Skrepr bouwt Documentportalen voor jouw medewerkers, klanten en partners waar je veilig werk kunt delen en documentopslag kunt beheren.

Doordat je relaties zelf bij hun documenten kunnen, houd je jouw handen vrij!

Wat is een Documenten Portaal

Een documentportal, ook wel bekend als een document management portal of een document sharing portal, is een online platform dat wordt gebruikt om documenten centraal op te slaan, te beheren en te delen. Het biedt gebruikers, zowel intern als extern, een veilige en georganiseerde omgeving om toegang te krijgen tot belangrijke documenten.

Een documentportal stelt gebruikers in staat om documenten te uploaden, te bekijken, te bewerken, te delen en samen te werken, afhankelijk van de toegangsrechten die aan hen zijn toegewezen. Hierdoor kunnen gebruikers efficiënt informatie delen, samenwerken aan documenten en versiebeheer uitvoeren, waardoor de productiviteit en samenwerking binnen een organisatie worden verbeterd.

Waarom een Document Portal bij Skrepr

Deel gemakkelijk, veilig en snel up-to-date documenten met je relaties

Middels een op maat gemaakte Documenten Portaal geef jij je relaties realtime toegang tot de belangrijkste informatie. Jouw opdrachtnemers kunnen hiermee zelf bij hun gegevens waar en wanneer ze het willen, 24/7! 

Elimineer overbelasting van e-mail en houd telefoongesprekken afgestemd over de juiste inhoud. Zo heb jij tijd voor je allerbelangrijkste taken!

Omdat de Portals van Skrepr totaal cloudgebaseerd is, is alles in sync en mis je nooit belangrijke updates. De Client Document Portal synchroniseert automatisch de laatste documenten zodat iedereen altijd toegang heeft tot de nieuwste documenten, acties en taken.

Direct een Specialist
aan de lijn?

De voordelen van een Document Portal

De voordelen van een Document Portal bij Skrepr

  • Documentopslag en -organisatie: De portal biedt een gestructureerde opslagruimte voor documenten, meestal in mappen of categorieën, zodat gebruikers documenten gemakkelijk kunnen vinden en navigeren.
  • Documentbeveiliging: Geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals gebruikersautorisatie, toegangsrechten en versleuteling, zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de documenten.
  • Versiebeheer: De portal kan versiebeheerfuncties bieden, waarbij oudere versies van documenten worden opgeslagen en gebruikers wijzigingen kunnen bijhouden en herstellen.
  • Zoeken en filteren: Gebruikers kunnen documenten snel vinden door te zoeken op titel, trefwoorden, tags of andere metadata. Filteropties helpen bij het verfijnen van zoekresultaten.
  • Samenwerking en delen: Gebruikers kunnen documenten delen met andere gebruikers, zowel intern als extern, en samenwerken aan documenten in realtime. Dit omvat functies zoals opmerkingen, annotaties, goedkeuringen en het gelijktijdig bewerken van documenten.
  • Integratie met andere systemen: Documentportals kunnen worden geïntegreerd met andere bedrijfstoepassingen, zoals projectmanagementtools, CRM-systemen of workflowautomatisering, om een naadloze gebruikerservaring te bieden en de productiviteit verder te verbeteren.

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.