Software Moderniseren

Veel organisaties zijn afhankelijk van verouderde software, verouderde kennis en oude technologie. Skrepr helpt je om de juiste strategie te bepalen om jouw oude software uit te faseren of juist in stand te laten in een andere vorm.

Waarom moet je software moderniseren?

Er zijn tal van redenen om je software te moderniseren. Ten eerste kan verouderde software kwetsbaar zijn voor beveiligingsrisico’s, aangezien deze verouderde en kwetsbare software makkelijker te exploiteren zijn. Door op tijd je software te moderniseren profiteer je van de verbeterede beveiligingsfuncties en wordt je systeem beter beschermd. 

Ook zorgt het moderniseren van je software ervoor dat de nieuwste technologieën voor verbeterde prestaties van je systeem zorgen. Hierdoor voldoe je aan de juiste vereisten, waardoor je productiviteit van je bedrijfsprocessen wordt verhoogd. 

Door je software te moderniseren helpt het om te blijven voldoen aan de veranderende behoeften en vereisten van jouw klanten. Doordat je als bedrijf groeit en in de loop van de jaren veranderd, is het essentieel om je software te laten moderniseren. Zo kunnen er nieuwe functies worden toegevoegd om aan de eisen te voldoen van huidige en toekomstige klanten. Het is dus belangrijk om te investeren in het moderniseren van je software.   

Door je software bij de tijd te houden loop je altijd een stapje voor op je concurrent, maar blijf altijd goed evalueren en beoordelen of het moderniseren wel echt nodig is om relevant te blijven voor je klanten.

Tal van redenen om jouw legacy software te moderniseren

Cloud ready

Moderne apps zijn cloud ready, overal en altijd toegang tot jouw applicaties vanuit de cloud. Door de applicatie te moderniseren met behulp van webtechnologien ben je zeer flexibel.

Schaalbaarheid

Rigide software architectuur zorgt ervoor dat jouw applicatie snel schaalbaar is. Door deze schaalbaarheid kunnen feature updates snel doorgevoerd worden.

In controle

Krijg weer controle over jouw software en features. Voorkom en verhelp overlappende verbeteringen die snel worden toegevoegd en hiermee de software log en groot maken.

Security

Moderne software helpt jou om je security maturity next level te maken. Door een up-to-date security is jouw applicatie weerbaar tegen cybercriminelen en klaar voor de toekomst.

Wanneer is het tijd om software te moderniseren?

Instabiel

Je merkt het al snel wanneer software niet goed functioneert, foutmeldingen geeft of simpel gezegd: “Niet doet wat die normaal zou moeten doen.” Instabiele software zorgt voor veel problemen, zoals het verlies van gegevens, slechte gebruikservaring en de kosten om het te onderhouden. Het zorgt ook voor meer kwetsbaarheid voor malware en hacking. Om al deze problemen te voorkomen is het belangrijk om je software te moderniseren. 

Bedrijfsprocessen

Vertraagde software kan door allerlei verschillende oorzaken voorkomen. Vaak komt dit door slecht onderhoud, te weinig hardware of incompatibiliteit met andere software. Dit leidt tot een verslechtering van je bedrijfsprocessen. Modern software is ontworpen om beter te werken dan oudere versies. Door je software nu te moderniseren zorgt het voor een snelle verbetering van de bedrijfsprocessen. 

Concurrentievoordeel

In het bedrijfsleven is het altijd handig om je concurrent een stapje voor te zijn. Je software moderniseren helpt hierbij door de nieuwste technologieën te implementeren in je software. Moderne software helpt je om sneller te werken, daarnaast helpt het om nieuwe kansen te ontdekken. Door je software te moderniseren stelt het je in staat om een beter inzicht te krijgen in belangrijke bedrijfsgegevens. 

Hoe kan software gemoderniseerd worden?

Software kan op een aantal verschillende manieren gemoderniseerd worden, het ligt er net aan wat de behoeften zijn van je bedrijf. 
 
Als je software niet meer up to date is, kun je in overweging nemen om een upgrade uit te voeren. Upgraden zorgt ervoor dat je oude software wordt vervangen door nieuwere, dit zorgt voor betere prestaties en verlengt de levensduur waardoor het weer aan alle eisen kan voldoen. 
 
Ook kun je overwegen om je software te gaan herontwerpen, dit zorgt ervoor dat je je software helemaal opnieuw kan inrichten zoals jij dit wilt. Hierbij worden de nieuwste technologieën op maat gemaakt om je bedrijfsprocessen weer goed te laten verlopen. 
 
Als, tot slot, je software niet meer aan je huidige wensen voldoet kun je overstappen naar een nieuwe variant. Overstappen naar nieuwe software is een goede optie zo heb je verschillende keuzes om volledig over te stappen naar een nieuw softwarepakket of het kan zo zijn dat een ander bestaand software pakket beter bij je past 
 
Skrepr helpt je graag om deze uitdaging uiteen te zetten en in de juiste context te plaatsen om tot een oplossing te komen. 

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners met een visie

Onze klanten

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.