Platforms & Portals

Een platform is een omgeving waar jouw organisatie, leveranciers en je klanten samen waarde creëren. Platforms zorgen voor interactie en netwerkeffecten die in je ‘oude’ in- en verkoop business model niet bestonden.

Wat zijn Platforms & Portals?

Een platform is simpel gezegd een set van softwareproducten van één bedrijf in één pakket. Alles in dat pakket is ontworpen om samen te werken. Daarnaast is het geschikt gemaakt om andere softwareproducten er naadloos op aan te laten sluiten. Het doel van het platform is om een efficiënt ecosysteem van tools te hebben, die jouw bedrijf helpt verder te groeien.

Een portal daarentegen functioneert als een deur tot informatiebronnen, applicaties of diensten. Het biedt gebruikers een blijvend en gepersonaliseerde toegang tot informatie. Portals zijn vaak gericht op een specifieke doelgroep, zoals werknemers, klanten of studenten.

Platforms en portals zijn online systemen die gebruikers interactie en toegang bieden tot informatie en diensten. Beide systemen bieden een gebruikerservaring naar wens en kunnen worden geïntegreerd met verschillende systemen en applicaties om de toegang tot informatie en diensten te verbeteren.

“Met elkaar creëren we waarde aan je Platforms & Portals”

Welke problemen lost een platform voor mij op?

Een platform kan op allerlei manieren jouw organisatie helpen

Een van de belangrijkste voordelen van platforms en portals is de mogelijkheid om de samenwerking binnen een organisatie te verbeteren. Platforms kunnen jouw medewerkers, partners en klanten helpen om samen te werken en informatie te delen op een gemakkelijke manier, waardoor het werk kan worden verbeterd. Portals kunnen bijvoorbeeld real-time communicatie bieden, waardoor medewerkers en klanten snel met elkaar kunnen communiceren en problemen kunnen oplossen. Platforms en portals bieden ook een centrale locatie voor het opslaan en delen van informatie. Het is hierdoor gemakkelijker voor de gebruikers om toegang te krijgen tot de informatie die ze nodig hebben.

De mogelijkheid om betere klantrelaties op te bouwen is een ander voordeel van portals. Ze kunnen klanten toegang geven tot gepersonaliseerde informatie en diensten, waardoor hun tevredenheid en loyaliteit wordt verhoogd. Klanten kunnen gegevens aanpassen, bestellingen volgen of vragen stellen zonder gelijk contact te hebben met een medewerker. Door het makkelijke gebruik wordt dit door de klant als een goede ervaring ontvangen en zorgt het ervoor dat de klantenservice meer tijd overhoudt.

Platforms kunnen je organisatie helpen om nieuwe producten of diensten aan te bieden. Doordat jouw bedrijf iets nieuws aanbiedt komen er bestaande of nieuwe klanten en wordt er een nieuwe inkomstenbron gegenereerd. Een ander belangrijk voordeel van platforms en portals is de mogelijkheid om kosten te besparen. Ze kunnen namelijk de traditionele systemen en processen vervangen, waardoor kosten bespaard kunnen worden.

Tot slot kunnen platforms en portals helpen om toegang te krijgen tot nieuwe markten of klanten. Door nieuwe markten te betreden kun je jouw producten of diensten aan een grotere groep aanbieden.

De verschillende soorten portals

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners met een visie

Deze bedrijven gingen u voor

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.