Cloud

Een stap naar de cloud kan een grote verandering zijn voor een organisatie, maar het biedt ook veel voordelen. Door workloads en toepassingen naar de cloud te verplaatsen, kunnen organisaties profiteren van schaalbaarheid, kostenbesparingen, hogere efficiëntie en betere beveiliging. Echter, om een succesvolle stap naar de cloud te maken, is het belangrijk om een goed plan te hebben dat rekening houdt met de complexiteit van de migratie, de beveiliging en de training van het personeel.

De aard van het werken is veranderd

De manier waarop we werken is veranderd. Werknemers willen nu overal en op elk apparaat veilig kunnen werken en hechten veel waarde aan verrijkend en bevredigend werk. Als hun productiviteitstools de kwaliteit en effectiviteit van hun werkervaring verbeteren, zijn ze gelukkiger, waardevoller en hebben ze meer kans om te blijven.

Bedrijven moeten hun medewerkers deze empowerment bieden, terwijl ze tegelijkertijd vitale IT-middelen beschermen. Dit vereist een fundamentele operationele verandering voor uw klanten, maar het biedt ook een kans voor u.

Wat is Microsoft 365

Microsoft 365 is de perfecte geïntegreerde cloud-oplossing om productiever en efficiënter te werken. Het biedt diverse applicaties en diensten die naadloos samenwerken en zorgen voor meer flexibiliteit, veiligheid en schaalbaarheid. Door de volledige cloud-basis van Microsoft 365 kunnen werknemers gemakkelijk vanaf elke locatie toegang krijgen tot hun bestanden en applicaties.

Daarnaast biedt de ingebouwde beveiliging van Microsoft 365 geavanceerde beveiligingsfuncties en -procedures, zoals gegevensversleuteling, identiteits- en toegangsbeheer en bedreigingsdetectie, waardoor bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun gegevens.

De verschillende soorten portals

De voordelen van een Microsoft 365 werkplek

Samenwerken

Samenwerken

Al jullie documenten, data, applicaties en communicatie centraal. Werk sneller en efficiënter samen.

Cloud proof

Cloud proof

Overal en altijd (24/7) toegang tot uw werkplek in de cloud. Verlost van lokale installaties en dure hardware.

Veiligheid

Veiligheid

Maximale beveiliging en software altijd up-to-date. Wees verzekerd van een veilige omgeving.

developer inhuren

Waarom overstappen?

Het antwoord is simpel: omdat het je bedrijfsvoering kan optimaliseren en je in staat stelt om efficiënter te werken. Een van de grootste voordelen van werken in de cloud is dat je medewerkers altijd en overal kunnen werken, zolang er maar een internetverbinding beschikbaar is. Dit betekent dat je niet meer gebonden bent aan een fysieke locatie en dat medewerkers flexibeler kunnen werken. Dit kan leiden tot hogere productiviteit en een betere work-life balance voor je medewerkers.

Een ander groot voordeel van werken in de cloud is dat het zorgt voor meer schaalbaarheid. Wanneer je bedrijf groeit, groeit ook de hoeveelheid data die je verwerkt. Met werken in de cloud kun je gemakkelijk op- en afschalen, zodat je altijd de benodigde capaciteit hebt om je werkzaamheden uit te voeren. Dit betekent dat je nooit meer teveel betaalt voor capaciteit die je niet nodig hebt.

Ready set … GO! 🚀

Maak je klaar voor de toekomst en ontdek de voordelen van cloud werken! Of je nu onderweg bent, thuiswerkt of op kantoor, met de cloud heb je overal toegang tot je bestanden en applicaties. Werk efficiënter en bespaar tijd door processen te optimaliseren en werk samen met je team alsof je in dezelfde ruimte zit. Met onze cloud oplossingen op maat zorgen wij voor een veilige en betrouwbare infrastructuur, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw business. Ready set… GO! Naar de cloud!

Ontketen nu de kracht van de cloud voor jouw bedrijf!

Onze klanten

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.