Security

Je bedrijfsinformatie is kostbaar, maar ook kwetsbaar. Elke dag liggen er nieuwe bedreigingen op de loer die je onderneming kunnen schaden. Hackers, virussen, malware – het zijn slechts enkele van de risico’s die je dagelijks moet trotseren. Maar maak je geen zorgen, wij begrijpen je angst en zijn er om je te helpen. Onze oplossingen op het gebied van security zorgen ervoor dat jouw bedrijfsinformatie altijd veilig is en blijft. Lees verder om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen beschermen tegen alle gevaren van de digitale wereld.

Waarom ICT-veiligheid cruciaal is voor bedrijven

In de moderne zakenwereld is de veiligheid van je ICT-infrastructuur van vitaal belang. Met de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen en het gebruik van cloudtechnologieën, zijn bedrijven kwetsbaarder dan ooit voor cyberaanvallen. Het is daarom belangrijk om je ICT veiligheid serieus te nemen en ervoor te zorgen dat deze op het hoogste niveau is.

Bescherming van bedrijfsgegevens

Een van de belangrijkste redenen waarom ICT veiligheid belangrijk is, is de bescherming van bedrijfsgegevens. Bedrijven vertrouwen op hun data om belangrijke beslissingen te nemen en om processen te optimaliseren. Wanneer deze data wordt gestolen, gecompromitteerd of gewijzigd, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering. Een beveiligde ICT-infrastructuur beschermt bedrijfsgegevens tegen hackers, malware en andere bedreigingen.

Voorkomen van financiële schade

Cyberaanvallen kunnen ook financiële schade veroorzaken. Bedrijven kunnen aanzienlijke kosten maken om de gevolgen van een aanval te herstellen, zoals het herstellen van verloren data, het implementeren van beveiligingsmaatregelen en het betalen van boetes en schadevergoedingen. Een sterke ICT veiligheid kan helpen om deze kosten te vermijden en financiële schade te voorkomen.

Bescherming van klantgegevens

Bedrijven zijn niet alleen verantwoordelijk voor hun eigen data, maar ook voor de gegevens van hun klanten. Het lekken van klantgegevens kan niet alleen een bedrijf veel geld kosten, maar kan ook een ernstige reputatieschade veroorzaken. Een goed beveiligde ICT-infrastructuur helpt om klantgegevens te beschermen tegen diefstal of lekken.

Compliance

Veel bedrijven zijn verplicht om te voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving met betrekking tot de beveiliging van hun gegevens. Bijvoorbeeld, de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) vereist dat bedrijven passende beveiligingsmaatregelen nemen om persoonlijke gegevens te beschermen. Door te zorgen voor een sterke ICT veiligheid, kunnen bedrijven voldoen aan deze regelgeving en voorkomen dat ze boetes krijgen.

Security Scan

We brengen je webapplicatie en IT-omgeving in kaart en creëren een actueel overzicht van je actuele kwetsbaarheden.

24/7 monitoring

Jij hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid en continuïteit van jouw bedrijfsvoering. Wij houden alles in de gaten met onze monitoring oplossing.

Managed Firewall

Een krachtige firewall beschermt het netwerk tegen kwaadwillend verkeer. En jij bepaalt zelf wie er toegang krijgt. We houden alles up to date en monitoren op kwetsbaarheden.

Multi-factor authenticatie

Dé manier om toegangscontrole aan te scherpen

Inloggegevens worden steeds vaker gestolen. Beveiliging met een gebruikersnaam en wachtwoord is dan ook niet meer voldoende. Zeker niet met de toename van alle digitale oplossingen die ook jij gebruikt. Vraag ons naar de mogelijkheden van multi-factor authenticatie voor jouw organisatie, we wisselen er graag van gedachten over en kijken mee naar de veiligheid van jouw ICT-omgeving.

Multi-factor authenticatie (MFA) is een beveiligingsmethode waarmee gebruikers met meerdere factoren verifiëren wie ze zijn. Zodra je inlogt met je gebruiksnaam en wachtwoord wordt er via bijvoorbeeld een sms een code verstuurd naar je telefoon. Deze code vul je in op de website of het portaal waarop je wilt inloggen en hierna krijg je toegang. Dit kan ook een random generator (token) zijn. Multi-factor authenticatie zorgt dus voor die extra beveiligingslaag.

De voordelen van Multi-factor authenticatie

  • Het bied je een betere toegangscontrole. Multi-factor authenticatie zorgt voor een extra stok achter de deur. Door een token, sms, stem of vingerafdruk te gebruiken zorg je ervoor dat een hacker over meerdere factoren moet beschikken om binnen te komen. En die factoren heeft hij vaak niet.
  • Je bent AVG-proof. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt dat je organisatie verantwoord om moet gaan met informatiebeveiliging. Multi-factor authenticatie zorgt voor een serieuze stap in de goede richting.
  • Het geeft meer gebruiksgemak. Je zou denken dat Multi-factor authenticatie het proces ingewikkelder maakt. Maar door gebruik te maken van Single Sign-On, kortweg SSO, hoeven eindgebruikers zich eenmalig in te loggen. De SSO-software zorgt er daarna voor dat authenticatie tot andere applicaties automatisch verloopt. Inloggen voor elke individuele applicatie, zoals je CRM en andere belangrijke bedrijfsapplicaties is verleden tijd – en dat brengt gemak.

Endpoint Security

Neem geen risico op het gebied van informatiebeveiliging!

Bescherm jezelf tegen malware en andere cyberbedreigingen!

Je medewerkers of collega’s, en dan met name de apparaten of ‘endpoints’ die ze gebruiken zijn vaak de achilleshiel in de digitale beveiliging van je bedrijf. Met onze endpoint security oplossingen zorgen wij dat de anti-virus, updates en patches van de desktops en laptops binnen jouw organisatie altijd up-to-date zijn. Jij hebt er geen omkijken naar en kunt focus houden op wat jij belangrijk vind, namelijk je werk.

Zorg met endpoint security voor controle en veiligheid. Raak geen gegevens kwijt aan personen die niet bevoegd zijn.

  • Je hoeft je geen zorgen meer te maken over anti-virus, updates en patches.
  • Je hebt volledige controle over je devices.
  • Bij verlies of diefstal zijn devices op afstand leeg te maken.

Microsoft Intune

Microsoft Intune is een cloudservice waarmee het mogelijk wordt om alle apparaten te beheren vanuit een centrale omgeving. Intune maakt het mogelijk om specifieke beleidsregels te maken voor apparaten en voor de gegevens die daarop staan.

Secure (ISO-27001)

Veiligheid staat voorop bij het leveren van de dienstverlening bij Skrepr Tech. Zo is het van belang dat je er vanuit kan gaan dat de data veilig wordt opgeslagen en dat toegang op een

Uw digitale veiligheid is onze zorg!

Onze klanten

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.