ANW Nederland
Zorgportaal & EPD

De opdracht voor skrepr was duidelijk: ontwikkel een platform waarmee ANW disruptive kan zijn. Het resultaat is een platform waarmee zeer veel handelingen geautomatiseerd zijn en de client ervaring consistenter is. skrepr ontwikkelt het platform door en doet het technisch beheer, in deze casebeschrijving lees je wat we gedaan hebben.

Klant
ANW Nederland

Industrie
Zorg, Cure & Care

Doelstelling
Het verbeteren van de dienstverlening van ANW door zorgprocessen consistent te maken om een goede ervaring neer te zetten.

Type
Zorgportaal & EPD

Marktleider door maatwerk software_

Slimme & veilige communicatie_

Samen met ANW Nederland werkt skrepr aan de bereikbaarheid en continuïteit van de medische zorg.
ANW levert bereikbaarheid-, waarnemingsdiensten en digitale spreekkamers aan zorginstellingen en huisartspraktijken.
skrepr heeft samen met ANW een innovatief digitaal dienstenplatform gebouwd om de cliënten van ANW te helpen met hun digitale praktijkvoering.

2000 zorgaanbieders communiceren en plannen zorg via het platform. skrepr implementeerde het platform als centrale hub in de organisatie met koppelingen met diverse applicaties om alle client en planningsdata op de juiste plek te kunnen voorzien. Zo is bijvoorbeeld de telefooncentrale gekoppeld aan de planning waardoor een client altijd met de juiste arts wordt doorverbonden en verstuurt het platform SMS berichten over de afsprakenplanning met cliënten.

Financieel gestroomlijnd_

Door een koppeling met het financiële pakket worden registratie, declaraties en facturen automatisch gekoppeld en verwerkt. De facturatiemodule in het platform is zo opgebouwd dat er maandelijks automatisch facturen gegenereerd worden, dit zorgt voor een flinke besparing op de afdeling finance.

Planning zorgpersoneel_

Het plannen van duizenden artsen voor vele honderden pools is door het platform sterk vereenvoudigd. Artsen geven zelf hun beschikbaarheid aan en door slimme optimalisatie wordt een mooie sluitende planning gemaakt. Wanneer een arts onverhoopt niet kan werken, wordt er automatisch een vervanger geregeld. Vaak is binnen enkele minuten de plaatsvervangend arts automatisch ingeroosterd en actief gezet op de dienst.

Het (adhoc) plannen van duizenden zorgprofessionals is door het platform van skrepr heel eenvoudig gemaakt

Modulaire Software as a Service_

skrepr heeft de software gebouwd als een Software as a Service applicatie. Dit resulteert erin dat nieuwe klanten, artsen en gebruikers van het pakket gemakkelijk en snel geboard kunnen worden zonder complexe IT afhankelijkheid. Door de modulaire opbouw naar gebruikerstype (beheerders, medewerkers, artsen, klanten, pools etc.) kunnen gegevens en functionaliteiten veilig worden ontsloten.

Zorgportaal & EPD

Maatwerk SaaS-software

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.