Skrepr ontwikkeld een Disruptief online zorgplatform

ANW Nederland

Bent u op zoek naar een platform dat uw organisatie disruptief kan maken? ANW Nederland schakelde skrepr in en het resultaat is verbluffend! Met het innovatieve op maat ontwikkelde platform van skrepr worden vele handelingen geautomatiseerd en wordt de ervaring voor de cliënt nog consistenter.

Het technisch beheer wordt ook nog eens volledig uit handen genomen. Ontdek hoe skrepr met maatwerk software en slimme automatisering ANW Nederland heeft geholpen om te innoveren en voorop te blijven lopen in de sector.

Met dit platform kunt u de kwaliteit van uw dienstverlening verbeteren en kosten besparen. Kies voor de disruptieve oplossing en ga voor een innovatieve platform van skrepr.

Klant
ANW Nederland

Industrie
Zorg, Cure & Care

Doelstelling
Het verbeteren van de dienstverlening van ANW door zorgprocessen consistent te maken om een goede ervaring neer te zetten.

Type
Zorgportaal & EPD

Marktleider door maatwerk software_

Slimme & veilige communicatie_

Samen met ANW Nederland werkt skrepr aan de bereikbaarheid en continuïteit van de medische zorg.
ANW levert bereikbaarheid-, waarnemingsdiensten en digitale spreekkamers aan zorginstellingen en huisartspraktijken.
skrepr heeft samen met ANW een innovatief digitaal dienstenplatform gebouwd om de cliënten van ANW te helpen met hun digitale praktijkvoering.

2000 zorgaanbieders communiceren en plannen zorg via het platform. skrepr implementeerde het platform als centrale hub in de organisatie met koppelingen met diverse applicaties om alle client en planningsdata op de juiste plek te kunnen voorzien. Zo is bijvoorbeeld de telefooncentrale gekoppeld aan de planning waardoor een client altijd met de juiste arts wordt doorverbonden en verstuurt het platform SMS berichten over de afsprakenplanning met cliënten.

Financieel gestroomlijnd_

Door een koppeling met het financiële pakket worden registratie, declaraties en facturen automatisch gekoppeld en verwerkt. De facturatiemodule in het platform is zo opgebouwd dat er maandelijks automatisch facturen gegenereerd worden, dit zorgt voor een flinke besparing op de afdeling finance.

Planning zorgpersoneel_

Het plannen van duizenden artsen voor vele honderden pools is door het platform sterk vereenvoudigd. Artsen geven zelf hun beschikbaarheid aan en door slimme optimalisatie wordt een mooie sluitende planning gemaakt. Wanneer een arts onverhoopt niet kan werken, wordt er automatisch een vervanger geregeld. Vaak is binnen enkele minuten de plaatsvervangend arts automatisch ingeroosterd en actief gezet op de dienst.

Het (adhoc) plannen van duizenden zorgprofessionals is door het platform van skrepr heel eenvoudig gemaakt

Modulaire Software as a Service_

skrepr heeft de software gebouwd als een Software as a Service applicatie. Dit resulteert erin dat nieuwe klanten, artsen en gebruikers van het pakket gemakkelijk en snel geboard kunnen worden zonder complexe IT afhankelijkheid. Door de modulaire opbouw naar gebruikerstype (beheerders, medewerkers, artsen, klanten, pools etc.) kunnen gegevens en functionaliteiten veilig worden ontsloten.

Zorgportaal & EPD

Maatwerk SaaS-software

Word jouw uitdaging ons volgende succes?

Neem contact op

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.