Zorg Portaal

Stichting SOGEON

Arts Maatschappij + Gezondheid is een samenwerkingsverband voor artsen in de sociale gezondheidszorg. skepr heeft stichting SOGEON geholpen met een online portaal om nieuwe studenten te kunnen onboarden op de specialistenopleidingen.

Klant
Arts M+G / Stichting SOGEON

Industrie
Zorg & Educatie

Goals
Het onboarden van artsen op specialistische vervolgopleidingen.

Type
Zorg portaal

Selectie_

Een arts in opleiding (Aios) kan de opleiding tot Arts M+G volgen bij 13 universiteiten. Arts M+G plaatst sollicitanten die succesvol door de selectieprocedure komen met behulp van het algoritme Random Serial Dictatorship.

Dynamisch proces_

Een grote uitdaging bij het sollicatieproces is het stellen van de juiste vragen op basis van de voorgaande antwoorden. Door slim gebruik te maken van een dynamisch sollicitatieformulier heeft skrepr Arts M+G kunnen helpen om het proces dynamisch te maken. De uitvoerder van het proces kan via een formulierdesigner wijzigingen toepassen zodat specifieke vragen pas actief worden bij een bepaald antwoord en de procedure iedere keer anders is.

Koppelingen & Controles

Het systeem controleert ontvangen sollicitaties al voordat deze ingevuld zijn en achteraf. Dit wordt mogelijk gemaakt door koppelingen met bijvoorbeeld het BIG-register die vooraf al controleert of een sollicitant door mag in het proces. Door dergelijke regels aan het sollicitatieproces te verbinden wordt er ook op frauduleuze sollicitaties gecontroleerd.

Word jouw uitdaging ons volgende succes?

Neem contact op

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.