Studieboeken webshop WO4YOU

E-commerce platform voor Intertaal

Een online e-commerce platform voor universitaire studenten, dat is WO4YOU. Jaarlijks starten er ruim 150.000 studenten aan een nieuwe universitaire opleiding en zijn er in totaal meer dan 400.000 WO-studenten ingeschreven. Skrepr heeft in opdracht van Intertaal een webshop gebouwd waar al deze studenten en studieverenigingen hun boeken kunnen bestellen.

Opdrachtgever
Intertaal

Industrie
Im-, export en uitgeverij van, groot- en kleinhandel in studieboeken, speciaal op het gebied van taalstudie-methoden, woordenboeken en multimedia; Daarnaast ontwikkeling en distributie van onderwijsproducten voor het beroepsonderwijs

Goals
E-commerce platform lanceren voor studenten van universiteiten en studieverenigingen.

Type
E-commerce platform
Webshop
Backend

Intertaal

Intertaal is ruim 60 jaar actief als leverancier, uitgever en importeur van studieboeken voor het onderwijs in zowel Nederland als België. Intertaal mag zich inmiddels dan ook met recht dé taalspecialist in Nederland en België noemen.

Webshop studieboeken WO4YOU

Voor universitaire studenten en studieverenigingen door Nederland en Belgie heeft skrepr een e-commerce platform ontwikkeld. Gepersonaliseerde boekenlijsten zorgen ervoor dat studenten gemakkelijk al hun boeken op een plek kunnen bestellen.

Skrepr Discovery

Onze uitdaging was om in een discovery traject erachter te komen wat er voor nodig was om een bestaand systeem te vervangen door een nieuw cloud-systeem. Door het Skrepr Discovery traject in te zetten en wekenlang meelopen zijn wij hierin geslaagd en kan er gestart worden met het behalen van optimalisatie door innovatie.

Word jouw uitdaging ons volgende succes?

Neem contact op

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.