Visindustrie

Scalehub, het ERP systeem voor de vissector

Door de Urker roots van Skrepr zijn wij nauw verbonden met de visindustrie. Onder onze klanten en oplossingen behoren solutions voor visverwerkers, handelskantoren en maritiem.

Scalehub, de software die Skrepr voor de vissector bouwt, is altijd verbonden, geeft inzicht in de juiste data en is via de cloud overal te benaderen.

De uitdaging in de visindustrie

Scalehub ERP biedt een uitgebreide oplossing voor bedrijven in de vis-, voedsel- en landbouwsector, variërend van handelaren tot producenten

De wereld van vandaag is onzeker en complex, dus je wilt controleren wat je kunt beïnvloeden. Je bedrijf opereert in een hyper geconnecteerde en sterk gedigitaliseerde wereld en het bijhouden en controleren ervan maakt dit het voor veel visbedrijven erg lastig.

Elk visverwerkings- en handelsbedrijf werkt aan hun digitale ambities om de verkoop te stimuleren, activiteiten bij te houden en in te spelen op de veranderende markt en vraag. Onze oplossing is specifiek ontworpen om de unieke uitdagingen van deze sector aan te pakken. Vraag vandaag nog een gratis demo aan en ontdek hoe Scalefish jouw bedrijf kan helpen slagen.

Contact Ons

Een gratis Demo inplannen of direct een ERP specialist aan de lijn?

De voordelen van Scalehub

De oplossing in de visindustrie

Met Scalehub van Skrepr kun je jouw handels- en productieprocessen strak beheersen en je boekhouding verminderen. Scalehub maakt gebruik van moderne visverwerking & handelssoftware technieken. Wij zijn er om je op weg te helpen op het digitale pad! Optimaliseer jouw efficiëntie, verbeter traceerbaarheid en maak weloverwogen beslissingen met de drie voornaamste kenmerken van Scalehub’s ERP-systeem.

Efficiënt Voorraadbeheer en Controle Gecombineerd Houd je voorraadniveaus nauwlettend in de gaten en optimaliseer al uw operationele procedures.

Verzekering van Kwaliteit en Naleving Ontdek de Traceerbaarheidsfunctie van Scalehub. Beheer producttraceerbaarheid en voldoe aan de eisen van voedselveiligheidsnormen.

Verhoogde Productiviteit en Capaciteit Ontdek de Productieplanning van Scalehub Optimaliseer uw productieprocessen en vergroot de winstgevendheid.

Handelaren

Uitgebreide verkoop automatiseringstools om je verkoopmedewerkers sneller
te laten werken. 

Productie

Scalefish helpt je om productie te sturen op basis van de geautomatiseerde verkoop-, reserverings- en productieorders.

Logistiek

In de expeditiemodule van Scalefish worden uitgaande- en transportorders beheerd en biedt een transportinformatiemodule.

Waarom Scalehub

Optimaliseer al je processen en vereenvoudig je werk met het alles-in-één systeem van Scalehub. Ontdek hoe onze uitgebreide softwareoplossing jouw organisatie digitaal kan transformeren

Verkoopautomatisering
Laat je klanten jouw organisatie end-to-end leiden met de verkoopautomatisering van Scalehub

Digitale operaties
Verbind de kern van je organisatie met jouw klanten en leveranciers en zorg voor inzichten.

Zakelijke intelligentie
Scalehub is ontworpen als een modern dataplatform. Als je controle wilt; bezit je de gegevens.

Voorraadbeheer
Wijs je grondstoffen en geproduceerde goederen toe in elke stap van je toeleveringsketen.

Laat je adviseren

Of vraag direct een gratis Demo aan