Skrepr bouwt webshop van het jaar

CameraNU.nl, klant van skrepr, wint Website van het Jaar 2021 in de categorie Consumentenelektronica. In de categorie Consumentenelektronica won CameraNU.nl de prijs voor Beste Website: de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. De afgelopen jaren won CameraNU.nl al twee keer de Shopping Awards.

Trots

Website van het jaar is een echte prestatie voor skrepr

Het maakt Rinke Brands trots dat een website gebouwd door skrepr tot Website van het Jaar is gekozen door het publiek. Rinke geeft aan: “Je bouwt de website op vanuit de gebruikerservaring.

De gebruikers staat centraal. Dan is het de allergrootste erkenning dat het Nederlandse publiek je verkiest als beste website.”

Partnership en continu doorontwikkelen

Skrepr bouwt met een groot private team aan de CameraNU.nl webshop en backend. De website en systemen aan de achterkant worden continu geoptimaliseerd en verder verbeterd. Ricardo van den Burg van CameraNU.nl geeft aan: Skrepr is een belangrijke partner voor ons. Het is een intensieve samenwerking, een partnership. We werken samen om het iedere dag een stukje beter te doen.

Over CameraNU.nl

CameraNU.nl is een retailer met 6 winkels in Nederland en een uitmuntende webshop. Met een omzet van meer dan 60 miljoen zijn zij een Top50 e-commerce speler. Het hoofdkantoor zit op Urk en totaal heeft CameraNU..nl meer dan 150 collega’s. Per dag brengen 25.000 klanten een (online) bezoek aan de website.

Website van het jaar verkiezing

Website van het jaar 2021 award gaat naar CameraNU.nl

De Website van het Jaar is een Nederlandse publieksprijs die wordt uitgereikt door Emerce. De jaarlijkse verkiezing wordt samen met het onafhankelijke online marktonderzoeksbureau Multiscope georganiseerd. Het is de grootste online publieksprijs. In totaal stemden er dit jaar ruim 454.000 personen. Andere deelnemers in de categorie Consumentenelektronica waren dit jaar onder meer BAX-shop en Kamera Express. Het publiek heeft de websites beoordeeld op inhoud, navigatie, design en de mate waarin het de site aanbeveelt aan anderen.

Wil jij graag een wepapplicatie ontwikkelen voor jouw bedrijf? Of twijfel je nog en ontvang je graag advies? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op.

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.