7 redenen waarom jij wil overstappen naar maatwerk software

Werkt jouw bedrijf nog met (te veel) verschillende software systemen? Is de software foutgevoelig en complex? Denk jij erover om over te stappen naar software op maat?

Maatwerk software kan voor allerlei soorten ondernemingen worden ingezet. Of je nu bij een start-up, scale-up of voor een corporate organisatie werkt. Twijfel jij nog om te kiezen voor maatwerk software? Hieronder worden 7 redenen genoemd waarom maatwerk software geschikt is voor jouw bedrijf of onderneming.

Waarom overstappen naar maatwerk software

Bekijk onze tips om een juist besluit te nemen

 • Er hoeven geen extra pakketten te worden aangeschaft
  Er wordt één slimme software ontwikkeld waardoor het aanschaffen van extra pakketten verleden tijd is.
 • Software op maat speelt in op de kansen en mogelijkheden binnen het bedrijf.
  De software wordt specifiek naar jouw wensen gebouwd, wat weer perfect aansluit op de bestaande bedrijfsprocessen.
 • Maatwerk software is tijd en geld besparend
  Investeren in dure servers is verleden tijd. Alle software wordt direct overgezet in de cloud. Met maatwerk software kan je dus altijd en overal, offline en online in het systeem werken.
 • Het systeem blijft zichzelf ontwikkelen
  Programmeertalen en technieken die nu nieuw en innovatief zijn, kunnen binnen een korte tijd achterhaald zijn. Maatwerk software groeit automatisch mee met elke uitbreiding of nieuwe ontwikkeling binnen het bedrijf. Het is belangrijk om een goede basis te hebben. Vanuit deze basis kan de software zichzelf steeds weer blijven ontwikkelen.
 • Het behalen van winstdoeleinden wordt makkelijker
  Snellere processen zorgen voor betere resultaten.
 • Het is veiliger
  Een standaard software moet altijd aangepast worden zodat het up-to-date bloijft. Het voldoet vaak niet aan de gestelde eisen en het werkt niet gebruiksvriendelijk. Software op maat past zichzelf aan op de bedrijfsvoering. Dit zorgt ervoor dat het veiliger en minder foutgevoelig is dan standaard software.
 • Jouw software is uniek!
  De naam zegt het eigenlijk al: software op maat. Je ontvangt een eigen, unieke software passend bij het bedrijf.

Hoe kies je tussen maatwerk en standaard software?

Bij de selectie van een nieuw software systeem is het belangrijk een systeem en leverancier te kiezen die passen bij de aard en wensen van jouw organisatie. Waar moet je op letten bij het kiezen van maatwerk software of een standaard software pakket. In ons Ultieme Maatwerk Software Gids geven we je handige tips om te komen tot de beste keuze voor jouw bedrijf.

Gerelateerde blogs

Lees meer over Maatwerk Software en Platforms & Portals

P3.express de standaard voor skrepr

Wij willen onze felicitaties overbrengen aan onze collega’s die onlangs hun P3.express-certificering hebben behaald! P3.express is een efficiënt projectbeheersysteem dat gemakkelijk te begrijpen en toe te passen is. Het is zowel in de leer als in de uitvoering eenvoudig gehouden. Deze certificering is een gerenommeerde wereldwijde benchmark voor projectmanagement, waarbij de nadruk ligt op de…

Lees meer

4 redenen om softwareontwikkeling op maat te overwegen

Sinds de laatste jaren zijn er vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling. We leven in een tijdperk waarin software flexibeler en efficiënter dan ooit tevoren zal moeten zijn, nu technologieën zoals Kunstmatige Intelligentie (AI), Business Intelligence (BI) en Continuous Deployment (CI/CD) mainstream worden. Met dat in gedachten is het zinvol om na te…

Lees meer

Waarom een klantenportaal de toekomst van klantbetrokkenheid is

Klantenportalen duiken tegenwoordig overal op. Nu de verwachtingen van de klant blijven stijgen en de digitale transformatie in hoog tempo doorgaat, zijn bedrijven gedwongen hun strategieën voor het betrekken van klanten opnieuw te evalueren. Met zoveel concurrentie in elke sector kunnen bedrijven het zich niet langer veroorloven hun klanten te behandelen als eenmalige transacties. In…

Lees meer

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Erwin van Eeken

Erwin van Eeken

CCO

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.