Sollicitatie & Selectie Portaal

Huisartsopleiding Nederland

Huisartsopleiding Nederland maakt zich als innovatieplatform voor de universiteiten hard voor de professionaliteit van de huisartsopleidingen waar studenten na het behalen van hun master heen kunnen.

skrepr en de huisartsopleiding hebben een langlopende samenwerking waar skrepr voor de huisartsopleiding het IT platform heeft gebouwd en deze door blijft ontwikkelen en in beheer heeft.

Klant
Huisartsopleiding Nederland / SBOH

Industrie
Zorg & Educatie

Goals
Het plaatsen van artsen in opleiding tot specialist (AIOS) door de sollicitatie- en selectieprocedure op een eerlijke en respectvolle wijze digitaal te laten verlopen.

Type
Sollicitatie & plaatsing portaal

Voorkeuren van universiteiten opgeven_

Een arts in opleiding (Aios) kan de opleiding tot huisarts volgen bij 13 universiteiten. Doordat een Aios bij het solliciteren direct meerdere voorkeuren opgeeft, maakt hij een grotere kans van plaatsing. Huisartsopleiding Nederland plaatst sollicitanten die succesvol door de selectieprocedure komen met behulp van het algoritme Random Serial Dictatorship.

Dynamisch sollicitatie formulier_

Een grote uitdaging bij het sollicatieproces is het stellen van de juiste vragen op basis van de voorgaande antwoorden. Door slim gebruik te maken van een dynamisch sollicitatieformulier heeft skrepr de huisartsopleiding kunnen helpen. De uitvoerder van het proces kan via een formulierdesigner het formulier eenvoudig wijzigen zodat specifieke vragen pas actief worden bij een bepaald antwoord.

Koppelingen & Controles

Het systeem controleert ontvangen sollicitaties al voordat deze ingevuld zijn en achteraf. Dit wordt mogelijk gemaakt door koppelingen met bijvoorbeeld het BIG-register die vooraf al controleert of een sollicitant door mag in het proces. Door dergelijke regels aan het sollicitatieproces te verbinden checkt het zelflerende systeem ook op frauduleuze sollicitaties.

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.