Sollicitatie & Selectie Portaal

Huisartsopleiding Nederland

Met trots presenteren we onze samenwerking met Huisartsopleiding Nederland, waarin we hebben gewerkt aan een innovatief online sollicitatie- en selectieplatform voor de opleiding tot huisarts.

Het platform omvat de complete sollicitatie- en selectieprocedure, waarin slimme oplossingen zijn meegenomen zoals het algoritme Random Serial Dictatorship en een dynamisch sollicitatieformulier.

Het platform wordt jaarlijks gebruikt door duizenden AIOS en meer dan 12 universiteiten, en we zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de professionaliteit van de huisartsopleidingen in Nederland.

Klant
Huisartsopleiding Nederland / SBOH

Industrie
Zorg & Educatie

Goals
Het plaatsen van artsen in opleiding tot specialist (AIOS) door de sollicitatie- en selectieprocedure op een eerlijke en respectvolle wijze digitaal te laten verlopen.

Type
Sollicitatie & plaatsing portaal

Sollicitatie- & Selectieplatform

Huisartsopleiding Nederland had behoefte aan een innovatief en betrouwbaar online sollicitatie- en selectieplatform voor de opleiding tot huisarts. Het nieuwe platform moest de complete sollicitatie- en selectieprocedure omvatten, waarbij voorkomen moest worden dat fraude en verkeerde selecties plaatsvonden. Het was dus van belang om een systeem te ontwikkelen dat deze uitdagingen aankon.

Maatwerk platform ontwikkeling

skrepr ontwikkelde een op maat gemaakt softwareplatform dat aan alle wensen van Huisartsopleiding Nederland voldeed. Het platform biedt een online sollicitatie- en selectiesysteem dat de complete sollicitatie- en selectieprocedure van AIOS omvat, inclusief een dynamisch sollicitatieformulier dat zich aanpast op basis van de voorgaande antwoorden. Door het gebruik van slimme oplossingen, zoals het algoritme Random Serial Dictatorship, hebben AIOS met meerdere voorkeuren voor universiteiten een grotere kans op plaatsing. Het systeem controleert ontvangen sollicitaties al voordat deze ingevuld zijn en achteraf, door koppelingen met het BIG-register die vooraf al controleert of een sollicitant door mag in het proces. Door dergelijke regels aan het sollicitatieproces te verbinden checkt het zelflerende systeem ook op frauduleuze sollicitaties.

Het online sollicitatie- en selectieplatform dat skrepr heeft ontwikkeld voor Huisartsopleiding Nederland is een groot succes gebleken. Het systeem is jaarlijks in gebruik door duizenden AIOS en meer dan 12 universiteiten. Dankzij de ontwikkeling van dit platform kan Huisartsopleiding Nederland de kwaliteit en betrouwbaarheid van de sollicitatie- en selectieprocedure waarborgen en kunnen AIOS gemakkelijk solliciteren voor een opleidingsplek tot huisarts.

Het gebruik van maatwerk software zoals platforms & portals en online sollicitatie systemen en selectiesystemen hebben bijgedragen aan de optimalisatie van het sollicitatieproces, waarbij de kans op frauduleuze sollicitaties en verkeerde selecties tot een minimum wordt beperkt.

Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat van het online sollicitatie- en selectiesysteem dat skrepr voor ons heeft ontwikkeld. Het systeem is precies wat we nodig hadden om de professionaliteit van onze opleidingen te vergroten en het selectieproces te stroomlijnen. Skrepr heeft uitstekend werk geleverd en we zijn blij dat we met hen hebben samengewerkt.

Word jouw uitdaging ons volgende succes?

Neem contact op

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.