Case Study

ANW Nederland Zorgportaal & EPD

Klant
ANW Nederland
Industrie
Zorg
Goals
Hoge mate van automatisering binnen zorgprocessen en het EPD. Met als resultaat een enorme groei realisatie.

Products used

Symfony Framework

The leading PHP framework to create websites and web applications. Built on top of the Symfony Components.

Twilio

Twilio is a cloud communications platform as a service (CPaaS). Allowing us to programmatically make and receive phone calls, send and receive messages.

Marktleider door maatwerk software_

De opdracht voor skrepr was duidelijk, ontwikkel een maatwerk software pakket waarmee wij de markt kunnen disrupten. Met als resultaat een compleet software pakket waarmee alle handelingen perfect geautomatiseerd zijn. Skrepr blijft advies geven over doorontwikkelingen, hiermee bewijzen wij onszelf als betrouwbare partner.

Slimme & veilige communicatie_

Contact hebben met 2000 actieve gebruikers was onmogelijk geweest zonder goeie communicatie oplossingen. Skrepr implementeerde koppelingen met diverse platformen om deze naadloos met elkaar te laten praten. Zo is de telefooncentrale gekoppeld aan de planning, met als resultaat dat altijd de juiste arts doorverbonden wordt. SMS-berichten worden verzonden over updates, planning en twee-factor-authenticatie.

2000+actieve gebruikers
400.000sms/telefoon berichten per jaar
99,99%Uptime

Financieel gestroomlijnd_

Middels een koppeling met het financiële pakket worden registratie, declaraties en facturen automatisch gekoppeld en verwerkt. De facturatie module is zo opgebouwd dat er maandelijks automatisch facturen gegenereerd worden, dit zorgt voor een flinke FTE besparing op afdeling finance.

Planning zorgpersoneel_

Het plannen van duizenden artsen voor vele honderden pools is middels de applicatie een fluitje van een cent. Artsen geven zelf hun beschikbaarheid aan, middels slimme algoritmes wordt een perfecte planning gemaakt. Wanneer een arts onverhoopt niet kan werken wordt er automatisch een vervanger geregeld. Veelal binnen enkele minuten is de vervanger ingeroosterd en actief gezet op de dienst.

Het (adhoc) plannen van duizenden zorgprofessionals is door de software van skrepr een fluitje van een cent!

ANW Nederland

Modulaire Software as a Service_

Skrepr heeft de software gebouwd als een Software as a Service applicatie. Dit resulteert erin dat nieuwe klanten, artsen en gebruikers van het pakket gemakkelijk en snel onboard kunnen worden. Voor elke gebruikerstype (beheerders, medewerkers, artsen, klanten, pools e.d.) zijn modules gebouwd, zodat gegevens en functionaliteit veilig zijn afgeschermd.

Planning & financiële

SaaS-Software