Onze stagiairs

Als bedrijf hechten we veel waarde aan het bieden van kansen aan studenten, zodat ze zichzelf kunnen ontwikkelen en waardevolle ervaring kunnen opdoen in het werkveld. Stagiairs brengen frisse ideeën, nieuwe perspectieven en een enorme energie met zich mee, en we zijn ontzettend trots op de bijdragen die ze leveren aan ons team.

Tijdens hun stage krijgen onze stagiairs de mogelijkheid om zich te verdiepen in verschillende aspecten van ons bedrijf. We streven ernaar om hun leerproces te ondersteunen en hen de ruimte te geven om te groeien. We geloven dat stages een waardevolle brug vormen tussen het academische leven en het professionele domein, en we zijn blij dat we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jong talent.

Hieronder delen we graag enkele verhalen van onze stagiairs en wat ze tijdens hun stage bij Skrepr doen:

Julian

Julian

Stagiair softwareontwikkeling

Hallo mijn naam is Julian en ik loop stage als softwareontwikkelaar bij Skrepr. Ben je benieuwd wat voor werkzaamheden ik allemaal doe lees het hieronder verder.

Remco

Remco

Stagiair marketing & communicatie

Hey mijn naam is Remco en ik loop stage als marketing- en communicatiemedewerker bij Skrepr. Ben je benieuwd wat ik allemaal op een stage dag doe lees het hieronder verder.