Hoe Skrepr het nieuwe e-commerce platform van Cameranu tot leven bracht

Skrepr is trots om aan te kondigen dat we hebben samengewerkt met Cameranu, de grootste aanbieder van fotografie- en videoproducten in Nederland, om hun online rebranding te verzorgen. Het nieuwe rebranded e-commerce platform van Cameranu is nu live en we zijn opgetogen om de nieuwe look en feel van de webshop te delen.

Als ontwikkelpartner hebben we nauw samengewerkt met het team van Cameranu om ervoor te zorgen dat hun identiteit beter wordt weerspiegeld in hun merk. Met de nieuwe branding is Cameranu nu moderner, frisser en levendiger dan ooit tevoren. Het biedt een nieuw perspectief op het merk en creëert een unieke ervaring voor klanten.

Bij Cameranu zijn we trots op onze vernieuwde identiteit die beter aansluit bij onze visie en waarden. Met onze nieuwe branding van het e-commerce platform bieden we onze klanten nu een nog betere winkelervaring. Dankzij de technische expertise van Skrepr hebben we ons brand succesvol kunnen implementeren, waardoor we onze klanten een naadloze en intuïtieve online winkelervaring kunnen bieden. We zijn erg tevreden over de professionele toewijding van Skrepr tijdens dit proces.

Michiel Maas, Marketing manager Cameranu

Met de rebranding blijft Cameranu zich inzetten voor de hoogste kwaliteit, deskundig advies en geweldige klantervaringen. We nodigen u van harte uit om de nieuwe website van Cameranu.nl te bezoeken en de nieuwe look en feel zelf te ervaren. Klik op http://www.cameranu.nl en ontdek het nieuwe merk Cameranu!