Fijne feestdagen

De magische tijd van het jaar

Het is weer de magische tijd van het jaar en we willen namens ons hele team laten weten hoe ontzettend blij we zijn met onze samenwerking. Het afgelopen jaar zat vol met uitdagingen en mooie kansen en we zijn echt trots dat we deze samen met jou hebben mogen aangaan.

Nu we vooruitkijken naar het nieuwe jaar kunnen we niet wachten om te zien welke spannende plannen en projecten voor ons in het vooruitzicht liggen. We kijken er naar uit om onze samenwerking voort te zetten en samen nieuwe innovatieve hoogtepunten te bereiken in het komende jaar.

We wensen jou en je collega’s gezellige feestdagen, gevuld met vreugde, innovatie en geluk.

Met hartelijke groeten en onze beste wensen voor het nieuwe jaar.

De Magische Redding van Kerstmis

Een verhaal vol magie en technologie

Stap binnen in een winterwonderland, waar de sneeuwvlokken vallen en de geest van Kerstmis in de lucht hangt. Dit jaar hebben we een speciale video gemaakt om u te betoveren en te inspireren.

In deze film zult u getuige zijn van de onverwachte wendingen die Kerstmis kan nemen. De kerstman, met zijn eerbiedwaardige boek vol kerstgeheimen, staat op een cruciaal kruispunt. Zijn boek is versleten en bijna uit elkaar gevallen. Maar dan, dankzij kleurrijke elfjes, ontdekt hij Skrepr en de magische wereld van moderne software.