Skrepr Koningsspelen 2022

Skrepr organiseerde dit jaar weer een speciale editie van de koningsspelen 👑. Dit keer op kantoor en niet bij de kids op het schoolplein. Het startschot werd gegeven door team “Oranje boven” met koekhappen en werd opgevolgd door o.a. spijkerpoepen, touwtrekken en appeltjes-van-oranje happen.

🥳 “Het was weer als vanouds gezellig” vertelde Ben (Scrummaster bij skrepr).


Ruim 30 van de meer dan 50 Software & ICT-specialisten van skrepr streden in teams om de felbegeerde titel Skrepr King/Queen 2022. Waar de collega’s normaal strijden om de beste code of de meest innovatieve IT-oplossingen, werd er nu gestreden om wie er het sterkste was bij touwtrekken en koekhappen.

De skrepr koelkast werd uitgeruimd en maakte plaatst voor koning pilsjes, oranjebitter en oranje soezen. Jan de slager was omgetoverd tot BBQ-koning en zorgde voor het stillen van de strijdlust. De koningsspelen werden afgerond met een karaoke battle, met hits als Dancing Queen, Wij houden van Oranje en Het Wilhelmus.

“Skrepr vindt het zorgen voor haar werknemers belangrijk en is blij dat het allemaal weer kan en mag. In de tijden waarin veel werd thuisgewerkt was het lastiger om de fun factor hoog te houden. Iedereen was wel klaar met online bingo’s en team-meetings.” vertelt Femke Smits (People manager)


Op naar de volgende koningsspelen! Hoezee, Hoezee, Hoezee!

Word jij onze volgende 👑 Software of ICT koning(in)? Skrepr is op zoek naar scrummasters, software architecten, IT-medewerkers en PHP-developers. Bekijk onze Koninklijke vacatures en stuur een royal mail naar personeel@skrepr.com!