Trotse sponsor van SV Urk

Sinds 2018 is skrepr trotse platina sponsor van SV Urk 1. Ook dit seizoen, en wat een seizoen hebben we achter de rug, heeft skrepr haar sponsoring tot 2024 verlengd.

Skrepr ziet veel overeenkomsten tussen het voetbal en IT. Waar veel IT-bedrijven zich vooral richten op de verdediging (is alles wel veilig, firewall) kijkt skrepr samen met u verder.We betrekken het middenveld (onderhoud contracten) en de aanvallers (proactief met u meedenken) er ook bij.

Met alleen verdedigen is namelijk gelijkspel het hoogste haalbare. U wilt toch ook scoren? Stuur ons eens een berichtje, of schiet ons een aan in de business club, we denken graag met u mee.

skrepr tech

Overal kunnen aanschuiven en direct aan het werk gaan. Dit leveren we met onze skrepr tech werkplek in de Cloud! Bent u nog locatie gebonden met uw werkplek, of werkt u al in de cloud maar ervaart u dit niet als prettig? Dan kijken we graag eens met u mee.

Zit jij met een ICT of Telecom vraagstuk? Schiet maar raak of lees hier meer over onze moderne werkplekken.

skrepr software

Je wilt een flexibel web platform, applicatie of portaal dat naadloos integreert met je klanten, je organisatie en je ERP & CRM oplossing. Skrepr Software is jouw strategische partner voor software platforms & portals. Lees hier meer over onze diensten

Duurzaamheid

Stelt u wel eens de vraag, wat voor wereld we achterlaten aan onze pupillen? We zijn met skrepr en skrepr tech er ons van bewust dat we niet de grootste impact op deze wereld hebben, maar samen komen we toch ergens! Waarom draait uw IT-omgeving 24/7 op vol vermogen? Terwijl dit in de meeste gevallen na kantooruren best met minder capaciteit kan. We leveren u dus niet alleen de beste oplossing, maar denken ook aan uw CO2 voetafdruk. Lees hier meer over onze sustainable goals:

‘Transfernieuws’

Tikkie terug!

300+ organisaties geholpen

Sinds 2008 hebben wij ruim 300 bedrijven geholpen met het ontwikkelen van software door gebruik te maken van een gestandaardiseerde maatwerk aanpak.

Dit resulteert in software applicaties, platformen en portalen die aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers. Maatwerk waar nodig, standaard waar het kan.

Het onmogelijke mogelijk maken met maatwerk software

Slimmer, sneller en productiever werken met de inzet van IT-software

Wij helpen bedrijven met slimmer, sneller en productiever werken met de inzet van IT-software. Processen analyseren & automatiseren waardoor jullie efficiënter gaan werken tegen lagere kosten.

Of het nu gaat om nieuwe maatwerk software, bestaande software moderniseren of software doorontwikkelen. Met meer dan 50 specialisten hebben wij de beste developer(s) voor jullie uitdagingen.

Voordelen van uw online werkplek in de cloud

Samenwerken

Samenwerken

Al jullie documenten, data, applicaties en communicatie centraal. Werk sneller en efficiënter samen.

Cloud proof

Cloud proof

Overal en altijd (24/7) toegang tot uw werkplek in de cloud. Verlost van lokale installaties en dure hardware.

Veiligheid

Veiligheid

Maximale beveiliging en software altijd up-to-date. Wees verzekerd van een veilige omgeving.