Security

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Het belang van een veilige ICT omgeving is belangrijker dan ooit! Er liggen er altijd gevaren op de loer die een veiligheidsrisico kunnen vormen voor je bedrijfsinformatie. Met onze oplossingen op het gebied van security kun je jouw organisatie hier extra tegen beveiligen.

Managed Firewall

proactieve bescherming en monitoring zodat jij er geen omkijken naar hebt

Een firewall: je hebt er vast wel eens van gehoord. Het is de verdedigingslinie die jouw netwerk en computer zowel virus- als spyware-vrij houdt. Het zorgt ervoor dat jij en je collega’s een veilige toegang hebben tot het internet. En dat zonder dat je bedrijfsnetwerk en data gevaar lopen voor kwade invloeden van buitenaf. Met onze dienst Managed Firewall zorgen wij ervoor dat jij hier geen omkijken naar hebt.

Een firewall vergt continue monitoring en beheer, want het eenmalig inrichten is onvoldoende om de data van jouw organisatie voortdurend veilig te houden. Hackers en cybercriminelen zitten namelijk niet stil en bedenken steeds weer nieuwe manieren om toegang te krijgen tot jouw netwerk. Helaas is bij veel organisaties geen ICT-afdeling aanwezig die dit bewaakt. Geldt dit voor jouw organisatie ook?

Met onze dienst Managed Firewall zorgen wij ervoor dat jij hier tóch geen omkijken naar hebt. Als gecertificeerd leverancier van onder meer Sophos op het gebied van firewalling, kun je bij ons rekenen op optimale beveiliging van je netwerk.

De voordelen van Managed Firewall

  • Tijdsbesparing. Een firewall onderhouden en optimaliseren kost tijd en vraagt om gespecialiseerde kennis. Als onze gecertificeerde specialisten voor je aan de slag gaan, kun jij jouw tijd anders gebruiken.
  • Service. Overdag, s ’nachts of in het weekend: onze specialisten staan altijd klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij vragen of problemen. 
  • Altijd up-to-date beveiliging. Waar hackers en andere kwaadwillenden niet stil zitten, doen wij dat ook niet. Wij zorgen proactief voor de laatste updates, zodat deze voldoen aan de hoogste vereisten. Jouw bedrijfsnetwerk is altijd veilig.

24/7 Beheer en monitoring

Jij hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid en continuïteit van jouw bedrijfsvoering. Wij hebben actuele kennis van firewalls en onderhouden en optimaliseren jouw firewall voor je. De continue monitoring van skrepr

Multi-factor authenticatie

Dé manier om toegangscontrole aan te scherpen

Inloggegevens worden steeds vaker gestolen. Beveiliging met een gebruikersnaam en wachtwoord is dan ook niet meer voldoende. Zeker niet met de toename van alle digitale oplossingen die ook jij gebruikt. Vraag ons naar de mogelijkheden van multi-factor authenticatie voor jouw organisatie, we wisselen er graag van gedachten over en kijken mee naar de veiligheid van jouw ICT-omgeving.

Multi-factor authenticatie (MFA) is een beveiligingsmethode waarmee gebruikers met meerdere factoren verifiëren wie ze zijn. Zodra je inlogt met je gebruiksnaam en wachtwoord wordt er via bijvoorbeeld een sms een code verstuurd naar je telefoon. Deze code vul je in op de website of het portaal waarop je wilt inloggen en hierna krijg je toegang. Dit kan ook een random generator (token) zijn. Multi-factor authenticatie zorgt dus voor die extra beveiligingslaag.

De voordelen van Multi-factor authenticatie

  • Het bied je een betere toegangscontrole. Multi-factor authenticatie zorgt voor een extra stok achter de deur. Door een token, sms, stem of vingerafdruk te gebruiken zorg je ervoor dat een hacker over meerdere factoren moet beschikken om binnen te komen. En die factoren heeft hij vaak niet.
  • Je bent AVG-proof. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt dat je organisatie verantwoord om moet gaan met informatiebeveiliging. Multi-factor authenticatie zorgt voor een serieuze stap in de goede richting.
  • Het geeft meer gebruiksgemak. Je zou denken dat Multi-factor authenticatie het proces ingewikkelder maakt. Maar door gebruik te maken van Single Sign-On, kortweg SSO, hoeven eindgebruikers zich eenmalig in te loggen. De SSO-software zorgt er daarna voor dat authenticatie tot andere applicaties automatisch verloopt. Inloggen voor elke individuele applicatie, zoals je CRM en andere belangrijke bedrijfsapplicaties is verleden tijd – en dat brengt gemak.

Endpoint Security

Neem geen risico op het gebied van informatiebeveiliging!

Bescherm jezelf tegen malware en andere cyberbedreigingen!

Je medewerkers of collega’s, en dan met name de apparaten of ‘endpoints’ die ze gebruiken zijn vaak de achilleshiel in de digitale beveiliging van je bedrijf. Met onze endpoint security oplossingen zorgen wij dat de anti-virus, updates en patches van de desktops en laptops binnen jouw organisatie altijd up-to-date zijn. Jij hebt er geen omkijken naar en kunt focus houden op wat jij belangrijk vind, namelijk je werk.

Zorg met endpoint security voor controle en veiligheid. Raak geen gegevens kwijt aan personen die niet bevoegd zijn.

  • Je hoeft je geen zorgen meer te maken over anti-virus, updates en patches.
  • Je hebt volledige controle over je devices.
  • Bij verlies of diefstal zijn devices op afstand leeg te maken.

ERP systeem

Het ERP-systeem is het hart van de organisatie. Met onze 50 specialisten bouwen wij ERP frameworks en integreren naadloos op bestaande ERP systemen.

Lees meer

Warehouse management

Je wilt je ruimte optimaal benutten en orderpicking op stock of lot item zo effectief mogelijk doen.
skrepr heeft een WMS systeem ontwikkeld waarmee tot op het niveau van doosjes op pallets stockkeeping gedaan kan worden.

Lees meer

Voorraad beheer

Voor veel organisaties is het optimaliseren van hun goederenstromen essentieel om hun klanten tijdig te kunnen leveren en om aan productieplanning te kunnen doen.
In- en uitslaan, productie en je geproduceerde voorraad en grondstoffen bijhouden doe je in een voorraadbeheersysteem.
Skrepr heeft ervaring in fresh en frozen, productie, industrie en (groot)handel.

Lees meer

SaaS

We ontwikkelen intuïtieve software die schaalbaar, veilig en echt betrouwbaar is. Werk samen met een team dat tientallen jaren ervaring heeft met het bouwen van software voor zowel startende startups als gevestigde organisaties.

Lees meer

Klantenportaal Ontwikkelen

Een cloud klanten portaal biedt één toegangspunt tot gestructureerde informatie over uw producten of diensten en verhoogd de zelfredzaamheid van uw klanten. Skrepr helpt organisaties sinds 2008 met het ontwikkelen van klantenportalen om B2B- en B2C-klantportalen te creëren.

Lees meer

Sales order portal

Een Order Portal is de ideale oplossing voor uw team en uw klanten. Het biedt uw klanten een veilige, gepersonaliseerde ervaring die gemakkelijk te gebruiken en te openen is.

Lees meer

Selfservice portal

Met een Selfservice Portal van skrepr zijn uw klanten in control. Deze portal biedt zelfbediening functies die de gebruikers in staat stelt om diensten aan te vragen, informatie op te zoeken en problemen registreert.

Lees meer

Document portal

Deel gemakkelijk, veilig en snel uw documenten met uw klanten middels een Document Portal. Skrepr bouwt Documentportalen voor uw medewerkers, klanten en partners waar u veilig werk kunt delen en documentopslag kunt beheren. Doordat uw relaties zelf bij hun documenten kunnen houdt u uw handen vrij!

Lees meer

Planning portal

Geeft uw klanten en leveranciers 24/7 inzicht in de juiste planning. Relaties hebben zelf toegang tot hun planning en inzichten in mijlpalen en levertijden, allemaal overzichtelijk in een portal.

Lees meer

BI & Reporting

Wij helpen organisaties de juiste beslissingen te laten nemen door gebruik te maken van data. Binnen uw organisatie zijn er een tal van applicaties die gebruikt worden, denk aan ERP, Finance, CRM en diverse pakketten. Door alle data te bundelen kunnen wij een totaal overzicht geven die zorgt voor juiste inzichten.

Lees meer

Declaratie app

Voor het digitaliseren van je declaraties en het automatiseren van je proces biedt skrepr op maat gemaakte oplossingen. Automatiseer je declaratieproces met een handige en gebruiksvriendelijke app.

Lees meer

Medewerker app

Blijf met elkaar verbonden met maatwerk software van skrepr.

Het is in deze tijd een uitdaging om je medewerkers met elkaar echt met elkaar verbonden te houden. Digitale oplossingen kunnen je organisatie hiermee ondersteunen.
Je kunt hierbij denken aan de onboarding van nieuwe medewerkers, een intranet voor personeelsinformatie of een app waarmee je het allemaal doet.

Lees meer

Mobiele app

Gemiddeld 60% van al het webverkeer wordt voor rekening genomen van tablets en smartphones en dit blijft doorgroeien.
Dit betekent voor je organisatie dat je ook ‘cross platform’ bereikbaar moet zijn.
Je klanten en medewerkers verwachten van je organisatie niet minder dan wat ze verwachten in hun rol als klant van de bekende ecommerce bedrijven.

Lees meer

Webapplicatie

Webapplicaties bieden een flexibele cross platform oplossing waarmee je door middel van het bouwen en beheren van een centraal content systeem informatie en apps beschikbaar stelt; of dit nou op je laptop, smartphone of tablet is.
Afhankelijk van de context van je vraag adviseren wij je de oplossing die bij jou gewenste investering past.

Lees meer

Barcode scan app

Ondersteun je voorraadbeheer met de slimme barcode scan app van skrepr. Werk je voorraad snel bij, identificeer je producten krijg inzicht in je goederenstromen. Skrepr denkt graag met je mee over je in- en uitslag processen en levert technologie om dit goed in je ERP te integreren.

Lees meer

Tijd- en urenregistratie

Uren registreren, klokken, toegangsbeheer, verlof- en loonberekeningen; skrepr Tijd doet het.

Voor je kantoor of productielocatie wil je het je medewerkers makkelijk maken om hun tijd in te delen en je wilt ze toegang verlenen tot de locaties waar ze in hun rol toegang toe nodig hebben.
skrepr biedt met skrepr Tijd een eenvoudige oplossing om…

Lees meer

Partners met een visie

Onze klanten

Starten met verbeteren

Onze werkwijze

We bouwen nieuwe digitale diensten en verbeteren bedrijfsprocessen. Wij gebruiken hiervoor 3 fases. Design, Build & Grow.

01.

01. Design

In de Design-fase starten we met een Discovery workshop met als doel de klant en het proces te leren kennen.

De beste digitale oplossing ontstaat uit de juiste vertaling van business naar IT. In workshops ontdek je samen met onze ervaren IT architecten waar de kansen liggen voor innovatie.

Om het proces goed te laten starten is het van belang dat ontwikkelaars de bedrijfsprocessen en de achtergrond van het bedrijf goed kennen. Om deze kennis te verkrijgen hebben wij een framework ontwikkeld.

Voordat het Scrum proces begint is het van belang dat de klant en de software ontwikkelaar elkaar beter leren kennen. Tijdens de Discovery Workshop worden de doelen, visie en het proces vertaald in een software scope. Deze workshop duurt over het algemeen 1 tot 2 dagdelen.

Het resultaat is een onafhankelijk plan van aanpak en advies, waarbij de scope van het project is afgestemd op je budget.

02.

02. Build

In de Design-fase starten we met een Discovery workshop met als doel de klant en het proces leren.

De beste digitale oplossing ontstaat uit de juiste vertaling van business naar IT. In workshops ontdek je samen met onze ervaren IT architecten waar de kansen liggen voor innovatie.

Om het proces goed te laten starten is het van belang dat ontwikkelaars de bedrijfsprocessen en de achtergrond van het bedrijf goed kennen. Om deze kennis te verkrijgen hebben wij een framework ontwikkeld.

Voordat het Scrum proces begint is het van belang dat de klant en de software ontwikkelaar elkaar beter leren kennen. Tijdens de Discovery Workshop worden de doelen, visie en het proces vertaald in een software scope. Deze workshop duurt over het algemeen 1 tot 2 dagdelen.

Het resultaat is een onafhankelijk plan van aanpak en advies, waarbij de scope van het project is afgestemd op je budget.

03.

03. Grow

In de Design-fase starten we met een Discovery workshop met als doel de klant en het proces leren.

De beste digitale oplossing ontstaat uit de juiste vertaling van business naar IT. In workshops ontdek je samen met onze ervaren IT architecten waar de kansen liggen voor innovatie.

Om het proces goed te laten starten is het van belang dat ontwikkelaars de bedrijfsprocessen en de achtergrond van het bedrijf goed kennen. Om deze kennis te verkrijgen hebben wij een framework ontwikkeld.

Voordat het Scrum proces begint is het van belang dat de klant en de software ontwikkelaar elkaar beter leren kennen. Tijdens de Discovery Workshop worden de doelen, visie en het proces vertaald in een software scope. Deze workshop duurt over het algemeen 1 tot 2 dagdelen.

Het resultaat is een onafhankelijk plan van aanpak en advies, waarbij de scope van het project is afgestemd op je budget.

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.

Preventieve zorg

Als technologische partner van verschillende bedrijven in de zorgsector zetten wij ons in voor een veilige en betrouwbare samenwerking, gebouwd op een verantwoordelijkheidsbesef en daadkracht. Het belang van discipline, proactief handelen en inzicht in de risico’s maakt dat we kunnen schakelen op de meest kritieke momenten.

Wat zijn Platforms & Portals

Ontdek hoe Skrepr jouw organisatie kan helpen bij het creëren van slimmere, efficiëntere en meer geïntegreerde workflows.

Platforms & Portals zijn essentieel voor elke moderne organisatie die succesvol wil zijn in de digitale online wereld. Ze bieden een geïntegreerde en gestroomlijnde oplossing voor complexe bedrijfsprocessen, waardoor je efficiënter kunt werken en sneller kunt reageren op veranderingen in de markt.

Bij Skrepr begrijpen we de waarde van platforms en portals en helpen we organisaties bij het implementeren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor het beheren van je supply chain, het stroomlijnen van je HR-processen of het verbeteren van je klantenservice, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met Skrepr en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een geïntegreerd en gestroomlijnd bedrijfsproces dat je organisatie naar het volgende niveau zal tillen.

ERP systeem

Het ERP-systeem is het hart van de organisatie. Met onze 50 specialisten bouwen wij ERP frameworks en integreren naadloos op bestaande ERP systemen.

Lees meer

Warehouse management

Je wilt je ruimte optimaal benutten en orderpicking op stock of lot item zo effectief mogelijk doen.
skrepr heeft een WMS systeem ontwikkeld waarmee tot op het niveau van doosjes op pallets stockkeeping gedaan kan worden.

Lees meer

Voorraad beheer

Voor veel organisaties is het optimaliseren van hun goederenstromen essentieel om hun klanten tijdig te kunnen leveren en om aan productieplanning te kunnen doen.
In- en uitslaan, productie en je geproduceerde voorraad en grondstoffen bijhouden doe je in een voorraadbeheersysteem.
Skrepr heeft ervaring in fresh en frozen, productie, industrie en (groot)handel.

Lees meer

SaaS

We ontwikkelen intuïtieve software die schaalbaar, veilig en echt betrouwbaar is. Werk samen met een team dat tientallen jaren ervaring heeft met het bouwen van software voor zowel startende startups als gevestigde organisaties.

Lees meer

Klantenportaal Ontwikkelen

Een cloud klanten portaal biedt één toegangspunt tot gestructureerde informatie over uw producten of diensten en verhoogd de zelfredzaamheid van uw klanten. Skrepr helpt organisaties sinds 2008 met het ontwikkelen van klantenportalen om B2B- en B2C-klantportalen te creëren.

Lees meer

Sales order portal

Een Order Portal is de ideale oplossing voor uw team en uw klanten. Het biedt uw klanten een veilige, gepersonaliseerde ervaring die gemakkelijk te gebruiken en te openen is.

Lees meer

Selfservice portal

Met een Selfservice Portal van skrepr zijn uw klanten in control. Deze portal biedt zelfbediening functies die de gebruikers in staat stelt om diensten aan te vragen, informatie op te zoeken en problemen registreert.

Lees meer

Document portal

Deel gemakkelijk, veilig en snel uw documenten met uw klanten middels een Document Portal. Skrepr bouwt Documentportalen voor uw medewerkers, klanten en partners waar u veilig werk kunt delen en documentopslag kunt beheren. Doordat uw relaties zelf bij hun documenten kunnen houdt u uw handen vrij!

Lees meer

Planning portal

Geeft uw klanten en leveranciers 24/7 inzicht in de juiste planning. Relaties hebben zelf toegang tot hun planning en inzichten in mijlpalen en levertijden, allemaal overzichtelijk in een portal.

Lees meer

BI & Reporting

Wij helpen organisaties de juiste beslissingen te laten nemen door gebruik te maken van data. Binnen uw organisatie zijn er een tal van applicaties die gebruikt worden, denk aan ERP, Finance, CRM en diverse pakketten. Door alle data te bundelen kunnen wij een totaal overzicht geven die zorgt voor juiste inzichten.

Lees meer

Declaratie app

Voor het digitaliseren van je declaraties en het automatiseren van je proces biedt skrepr op maat gemaakte oplossingen. Automatiseer je declaratieproces met een handige en gebruiksvriendelijke app.

Lees meer

Medewerker app

Blijf met elkaar verbonden met maatwerk software van skrepr.

Het is in deze tijd een uitdaging om je medewerkers met elkaar echt met elkaar verbonden te houden. Digitale oplossingen kunnen je organisatie hiermee ondersteunen.
Je kunt hierbij denken aan de onboarding van nieuwe medewerkers, een intranet voor personeelsinformatie of een app waarmee je het allemaal doet.

Lees meer

Mobiele app

Gemiddeld 60% van al het webverkeer wordt voor rekening genomen van tablets en smartphones en dit blijft doorgroeien.
Dit betekent voor je organisatie dat je ook ‘cross platform’ bereikbaar moet zijn.
Je klanten en medewerkers verwachten van je organisatie niet minder dan wat ze verwachten in hun rol als klant van de bekende ecommerce bedrijven.

Lees meer

Webapplicatie

Webapplicaties bieden een flexibele cross platform oplossing waarmee je door middel van het bouwen en beheren van een centraal content systeem informatie en apps beschikbaar stelt; of dit nou op je laptop, smartphone of tablet is.
Afhankelijk van de context van je vraag adviseren wij je de oplossing die bij jou gewenste investering past.

Lees meer

Barcode scan app

Ondersteun je voorraadbeheer met de slimme barcode scan app van skrepr. Werk je voorraad snel bij, identificeer je producten krijg inzicht in je goederenstromen. Skrepr denkt graag met je mee over je in- en uitslag processen en levert technologie om dit goed in je ERP te integreren.

Lees meer

Tijd- en urenregistratie

Uren registreren, klokken, toegangsbeheer, verlof- en loonberekeningen; skrepr Tijd doet het.

Voor je kantoor of productielocatie wil je het je medewerkers makkelijk maken om hun tijd in te delen en je wilt ze toegang verlenen tot de locaties waar ze in hun rol toegang toe nodig hebben.
skrepr biedt met skrepr Tijd een eenvoudige oplossing om…

Lees meer

Partners met een visie

Onze klanten

Starten met verbeteren

Onze werkwijze

We bouwen nieuwe digitale diensten en verbeteren bedrijfsprocessen. Wij gebruiken hiervoor 3 fases. Design, Build & Grow.

01.

01. Design

In de Design-fase starten we met een Discovery workshop met als doel de klant en het proces te leren kennen.

De beste digitale oplossing ontstaat uit de juiste vertaling van business naar IT. In workshops ontdek je samen met onze ervaren IT architecten waar de kansen liggen voor innovatie.

Om het proces goed te laten starten is het van belang dat ontwikkelaars de bedrijfsprocessen en de achtergrond van het bedrijf goed kennen. Om deze kennis te verkrijgen hebben wij een framework ontwikkeld.

Voordat het Scrum proces begint is het van belang dat de klant en de software ontwikkelaar elkaar beter leren kennen. Tijdens de Discovery Workshop worden de doelen, visie en het proces vertaald in een software scope. Deze workshop duurt over het algemeen 1 tot 2 dagdelen.

Het resultaat is een onafhankelijk plan van aanpak en advies, waarbij de scope van het project is afgestemd op je budget.

02.

02. Build

In de Design-fase starten we met een Discovery workshop met als doel de klant en het proces leren.

De beste digitale oplossing ontstaat uit de juiste vertaling van business naar IT. In workshops ontdek je samen met onze ervaren IT architecten waar de kansen liggen voor innovatie.

Om het proces goed te laten starten is het van belang dat ontwikkelaars de bedrijfsprocessen en de achtergrond van het bedrijf goed kennen. Om deze kennis te verkrijgen hebben wij een framework ontwikkeld.

Voordat het Scrum proces begint is het van belang dat de klant en de software ontwikkelaar elkaar beter leren kennen. Tijdens de Discovery Workshop worden de doelen, visie en het proces vertaald in een software scope. Deze workshop duurt over het algemeen 1 tot 2 dagdelen.

Het resultaat is een onafhankelijk plan van aanpak en advies, waarbij de scope van het project is afgestemd op je budget.

03.

03. Grow

In de Design-fase starten we met een Discovery workshop met als doel de klant en het proces leren.

De beste digitale oplossing ontstaat uit de juiste vertaling van business naar IT. In workshops ontdek je samen met onze ervaren IT architecten waar de kansen liggen voor innovatie.

Om het proces goed te laten starten is het van belang dat ontwikkelaars de bedrijfsprocessen en de achtergrond van het bedrijf goed kennen. Om deze kennis te verkrijgen hebben wij een framework ontwikkeld.

Voordat het Scrum proces begint is het van belang dat de klant en de software ontwikkelaar elkaar beter leren kennen. Tijdens de Discovery Workshop worden de doelen, visie en het proces vertaald in een software scope. Deze workshop duurt over het algemeen 1 tot 2 dagdelen.

Het resultaat is een onafhankelijk plan van aanpak en advies, waarbij de scope van het project is afgestemd op je budget.

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Erwin van Eeken

Erwin van Eeken

CCO

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.