Loting & Matching

Skrepr is met het product LMS sinds 2012 marktleider op het gebied van verdeling bij schaarste. Onze ervaren collega’s helpen organisaties, scholen, universiteiten met mechanismen voor het beprijzen en rantsoeneren, in combinatie met voorrang voor specifieke groepen en gebruik.

Loting & Matching

Het overbruggen van het gapen tussen vraag en aanbod

Sinds 2012 werkt Skrepr hard aan de ontwikkeling van haar LMS (Loting & Matching Systeem) om situaties waarin er een onbalans is tussen vraag en aanbod aan te pakken. Ons product heeft als doel om een eerlijke en transparante toewijzing van middelen te faciliteren, waarbij wordt voldaan aan vooraf gedefinieerde regels.

Een transparant en eerlijk toewijzingsproces

We geloven in eerlijkheid en transparantie. Met ons LMS kun je erop vertrouwen dat het toewijzingsproces onpartijdig is en gebaseerd is op vooraf gedefinieerde regels die gelijke kansen bevorderen. Het systeem houdt rekening met verschillende factoren om een objectief resultaat te garanderen, en jij kunt duidelijk begrijpen hoe de toewijzingen worden gemaakt.

Pas regels aan volgens jouw wensen

We begrijpen dat elke situatie unieke eisen kan hebben, daarom is Skrepr’s LMS ontworpen om flexibel te zijn. Je kunt de toewijzingsregels aanpassen aan jouw specifieke behoeften, zodat het systeem perfect aansluit bij de waarden en doelstellingen van jouw organisatie. Of je nu bepaalde groepen wilt prioriteren of specifieke criteria wilt naleven, ons LMS kan het allemaal aan.

Cases

Succesverhalen waar we trots op zijn

Tienduizenden kinderen geplaatst

Voor de gemeente Amsterdam wordt LMS ingezet voor de schoolloting. Deze loting is nodig om aangemelde kinderen zo efficient en eerlijk mogelijk te plaatsen op hun school van voorkeur. 

Sollicitatie- & Selectieplatform

Het online sollicitatie- en selectieplatform dat Skrepr heeft ontwikkeld voor Huisartsopleiding Nederland is een groot succes gebleken. Het systeem is jaarlijks in gebruik door duizenden AIOS en meer dan 12 universiteiten. 

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.