Skrepr zet extra in op verduurzaming! ­čî▒

Goed nieuws! We hebben een grote stap gezet om een nog groener en duurzamer bedrijf te worden. In het kader van verduurzaming hebben wij zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd en zijn wij compleet gasloos aan het ondernemen.

Dit was een belangrijke beslissing voor ons, niet alleen vanwege de voordelen voor het milieu, maar ook omdat het een grote stap voorwaarts betekent in ons streven naar duurzaam ondernemen.

Het is tijd voor bedrijven om na te denken over de toekomst.
Bij Skrepr geloven we dat duurzaam ondernemen niet alleen belangrijk is, maar ook absoluut noodzakelijk.

De beslissingen die we vandaag nemen kunnen morgen grote gevolgen hebben, dus waarom zouden we er niet voor zorgen dat het positieve beslissingen zijn?

Onze inzet voor duurzaamheid zit ingebakken in alles wat we doen – van het minimaliseren van onze koolstofvoetafdruk tot het handhaven van normen voor automatisering en effici├źntie.

Uiteindelijk komt het allemaal neer op ├ę├ęn ding: het juiste doen. Dit is iets waar bedrijven naar moeten streven en Skrepr is daarop geen uitzondering!

We doen dit allemaal samen – en ik ben ongelooflijk trots op onze inzet voor duurzaam ondernemen. Het gaat om meer dan alleen het beschermen van de planeet. Het gaat om het cre├źren van positieve verandering voor mensen en gemeenschappen. Wij dagen de status quo uit, werken samen met de beste en slimste mensen om nieuwe oplossingen te vinden en streven naar een betere toekomst – een toekomst zonder vervuiling, onrecht en ongelijkheid.

Rinke Brands, CEO Skrepr

Zonnepanelen op het dak bij Skrepr HQ op Urk