Diensten

Bij Skrepr Tech zorgen we ervoor dat jouw ICT-omgeving gewoon werkt. Ons team van ervaren experts staat voor je klaar en biedt snelle service op het gebied van Managed IT services, Cloud werkplekken, Microsoft 365, VoIP, Beveiliging en Systeembeheer. Of je nu een kleine of grote organisatie hebt, we zijn er voor jou. Laat ons jouw ICT-omgeving beheren zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf.

Cloud

Cloud

De aard van het werk is veranderd. Werknemers verwachten overal en op elk apparaat veilig te kunnen werken. Wij leveren op verschillende manieren een moderne werkplek, volledig in de Microsoft Cloud en makkelijk in gebruik zonder zorgen.

Beheer

Beheer

Het beheer en onderhoud van je IT infrastructuur wordt geheel door Skrepr Tech uitgevoerd. Het doel is om de continuïteit van jouw belangrijke bedrijfsprocessen te kunnen waarborgen zodat jij je kunt focussen op je eigen core business.

Security

Security

IT-beveiliging is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Samen met jou brengen we in kaart waar de mogelijke risico’s in de organisatie liggen en helpen we bij het beveiligen van zowel de werkplek en de netwerk en server omgeving.

Telefonie

Telefonie

De uitdaging voor ons ligt niet in het leveren van een toestel welke gaat rinkelen als u gebeld wordt. Onze uitdaging ligt erin om uw telefonie volledig te laten aansluiten op je bedrijfsvoering, waar je ook bent en op welk apparaat je ook maar werkt.

Wij ademen digitalisering!

Onze klanten

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Rinke Brands

Rinke Brands

Liever bellen?

0527 70 10 15

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cases

Onze werkwijze

Wij zijn trots op de partijen voor wie wij partner mogen zijn. Partijen die kiezen voor innovatie en onderscheidend vermogen om het verschil te kunnen maken.