Roelof Schraal treedt toe als aandeelhouder binnen Skrepr Tech_

Digitale transformatie

‘Skrepr Tech is een mooi, gezond en snelgroeiend IT-bedrijf met kundige professionals. Er is een flinke portie ambitie binnen Skrepr Tech aanwezig wat voor mij de reden was om op deze voet verder te gaan’, aldus Roelof.

Wij helpen ondernemingen met hun digitale transformatie die hiervoor een winnende aanpak nodig hebben, maar moeite hebben om dit zelf goed te organiseren. Om het goed te regelen, heb je namelijk een gespecialiseerd team nodig: van strategie tot professionele IT specialisten.

Skrepr Tech is een IT-bedrijf dat zich richt op het leveren van Microsoft Cloud & Security diensten en het beheer en onderhoud daarvan. We bieden onze klanten op maat gemaakte oplossingen en diensten op basis van een hecht partnership en vertrouwen.

Uitkijken naar de toekomst

De toekomst van Skrepr Tech is helder. ‘We krijgen er energie van om mooie ambitieuze bedrijven een IT-beleid en -uitvoering te geven waar concurrenten jaloers op zijn’, aldus Geert Hoekstra, medeoprichter en -eigenaar van Skrepr Tech. Het doel is om dit voor nog veel meer mooie bedrijven mogelijk te maken. Momenteel is de vraag naar IT-oplossingen vanuit de markt groter dan wat we met het huidige team kunnen oppakken. Daarom zal de focus komende jaren liggen op de beste mensen aanhaken en onze dienstverlening nog verder verbeteren.’ zegt Geert.

Mooi avontuur

Roelof vult aan: ‘Doordat we een scherp toekomstbeeld hebben geschetst, geloof ik in de richting die we op willen. We kunnen nog groter en beter worden, alle voorwaarden daarvoor zijn in huis. Ik kijk uit naar het avontuur dat voor mij ligt.’ Geert is het daar mee eens. ‘Wij vinden het geweldig dat Roelof nu medeaandeelhouder van Skrepr Tech is geworden en kijken met het volste vertrouwen uit naar nog vele jaren waarin we samenwerken aan mooie projecten. We gaan er een mooi avontuur van maken.’